Assos Terrace Hotel

Assos, Çanakkale Ayvacık, Çanakkale
Assos Terrace Hotel Genel
Assos Terrace Hotel Genel
Assos Terrace Hotel Genel
Assos Terrace Hotel Genel
Assos Terrace Hotel Genel
Image More +30 fotoğraf
Assos Terrace Hotel
Assos Kadırga Mevkii, Büyükhusun Yalısı No:1, 17880 Ayvacık/Çanakkale Çanakkale Ayvacık, Çanakkale

Assos Terrace Hotel; Kazdağları'nın eteğinde, tarih ve doğayla iç içe olan Assos'ta denize sıfır konumuyla misafirlerini kusursuz biçimde ağırlıyor. Deniz ve doğa manzaralı odalara sahip olan otel aile sıcaklığında bir tatil vadediyor. Bölgeyi tanımak isteyenler için de uygun olan otel Assos Limanı ve Assos Antik Kenti'ne yakın. 

Şık ve sade mobilyalarla döşenmiş 24 odasıyla hizmet veren otelin odalarında standart olarak özel banyo, saç kurutma makinesi, mini bar, televizyon ve telefon bulunuyor. Otelin bütün odaları konforlu bir tatil geçirmeniz için özenle hazırlanmış. İstediğiniz an oda servisi imkanından yararlanabileceğiniz otelde dilerseniz odanızdan hiç çıkmadan bir gün geçirebilirsiniz. 

Yarım pansiyon konseptiyle çalışan otelde her sabah organik ürünlerle hazırlanan kahvaltılar servis ediliyor. Deniz manzaralı restoranda akşam yemeklerinizde dünya ve Türk mutfaklarından seçkin lezzetleri tadabilirsiniz. Otelin barında alkollü ve alkolsüz birçok içecek seçeneği mevcut. Otelin özel plajı sayesinde tüm gün Ege'nin serin sularında yüzebilirsiniz. 

Edremit Koca Seyit Havaalanı'na 65 kilometre ve Çanakkale Havaalanı'na 85 kilometre uzaklıkta yer alan otel misafirlerine daha rahat bir yolculuk geçirmeleri için havaalanı transferi sağlıyor. 

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Suit
Standart Suit
Üç
Üç Kişilik Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Çift
Çift Kişilik Oda
Suit
Suit Oda
Suit
Suit Suit

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Yakınındaki Oteller

x