Assiana Cave Hotel

Kapadokya, Nevşehir
Assiana Cave Hotel Genel
Assiana Cave Hotel Genel
Assiana Cave Hotel Genel
Assiana Cave Hotel Genel
Assiana Cave Hotel Genel
Image More +26 fotoğraf
Assiana Cave Hotel
Esbelli Mah. Dolay Sokak No:1 Urgup Kapadokya, Nevşehir

Ürgüp merkezinde jakuzili taş odalarıyla özellikle balayı tatilleri için ideal olan Assiana Cave House, Göreme Milli Parkı’na ve Göreme merkezine kısa bir yürüyüş mesafesinde. Hepsi özenle tasarlanmış 7 tane mağara ve kaya odaya sahip otelin doğal kayadan inşa edilmiş odalarında yöreye özgü taşlarla yapılmış kemer süslemeleri, avizeler, ses ve ışık geçirmeyen perdeler, jakuzi, büyük ekran TV ve ücretsiz kablosuz internet bulunuyor.

Özel tasarımlı restoranında konuklarına Ürgüp’ün çömlekte pişirilen yerel yemekleri, tandır çeşitleri, çömlekte hazırlanan lezzetler, mezeler ve bölgenin şaraplarıyla keyifli akşam yemekleri sunan otelde zengin çeşitlere sahip açık büfe kahvaltı da bulabilirsiniz.

Derviş gösterileri ve Türk gecelerinin tadını çıkarabileceğiniz tesiste sıcak hava balon uçuşlarına çıkabilir, vadi doğa yürüyüşlerine katılabilir ve at safarileriyle Kapadokya’yı keşfe çıkabilirsiniz. Deneyimli ve güler yüzlü personeliyle 24 saat oda servisi ve resepsiyon hizmetleri de sunan otelde Nevşehir Havalimanı gidiş dönüş transfer servisi de sağlanıyor.

Otelden; Göreme Milli Parkı 5 dakika, Temenni Tepesi ve 10 dakika, Üç Güzeller 20 dakika, Güvercinlik Vadisi 25 dakika, Aşk Vadisi 35 dakika ve Pancarlık Vadisi ise sadece 40 dakika yürüme mesafesinde.

Ürgüp merkezine 1,0 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Teras
Üç
Üç Kişilik Oda
Süit
Süit
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x