Aspat Termera Beach Club

Akyarlar, Bodrum, Muğla
Aspat Termera Beach Club Havuz
Aspat Termera Beach Club Deniz
Aspat Termera Beach Club Deniz
Aspat Termera Beach Club Deniz
Aspat Termera Beach Club Lobi
Image More +8 fotoğraf
Aspat Termera Beach Club
Akyarlar Turgutreis Bodrum/Muğla Bodrum, Muğla

Aspat Termera Beach Club, yeşil doğası ve masmavi deniziyle dikkat çeken Akyarlar'da misafirlerine kusursuz bir tatil vadediyor. Hayal ettiğiniz Ege tatilinin doğru adresi olan otel; güler yüzlü personelleri, konforlu odalaları ve sıcak atmosferiyle kendinizi evinizde gibi hissedeceksiniz. 

Otelin doğa ve deniz manzaralı 67 odası bulunuyor. Bütün odalar daha iyi bir tatil deneyimi yaşamanız için özenle hazırlanmış. Otelin odalarından ve ortak alanlarından rahatlıkla Wİ-Fİ'ye bağlanabilirsiniz. Herhangi bir olumsuz duruma karşı anında müdahale edecek bir doktor da otelin bünyesinde bulundurduğu olanaklardan. Açık havuzu sayesinde gün boyu suyun ve güneşin tadını çıkarabileceğiniz otel yelken, kano, sörf ve katamaran yolculuğu gibi spor aktivitelerini gerçekleştirmenize imkan sağlıyor. Otelin iskelesindeki şezlong ve gölgelikleri ücretsiz kullanabilirsiniz. 

Her sabah otelin zengin seçenekli kahvaltıları sayesinde güne enerjik bir başlangıç yapabilirsiniz. Akşam yemeklerinde otelin Ege mutfağının lezzetli zeytinyağlılarının sunulduğu alakart restoranında dostlarınızla geçirebilirsiniz. Milas Havaalanı'na 65 kilometre uzaklıkta konumlanan otel daha rahat bir yolculuk deneyimi yaşamanız için havaalanı transfer hizmeti veriyor. Otelde özel araçlarıyla seyahat eden misafirlerin kullanabileceği bir otopark var. 

Bodrum merkezine 14,1 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x