Armutalan Otelleri Ara

En uygun Armutalan otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Armutalan otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Armutalan Hakkında

Muğla’nın özellikle İngiliz turistler tarafından çok sevilen ilçesi Marmaris’e bağlı Armutalan beldesi tarihi ve doğal güzellikleriyle ziyaretçilerine sakin ve güzel bir tatil vadediyor. Armutalan’daki tatiliniz sırasında İçmeler, Beldibi ve Marmaris Merkez gibi yakın tatil beldelerini de ziyaret etmeniz mümkün. Bölgedeki otellerin çoğunluğunda her şey dâhil ve ultra her şey dahil servisleri verilmekte.

Muğla’ya 50 km mesafede bulunan beldeye kara ve hava yoluyla ulaşım sağlanıyor. Karayoluyla ulaşım için Marmaris’e ülkenin çoğu ilinden kalkan otobüslere binerek varabilir, ardından ilçeden kalkan dolmuş ve otobüslere binerek Armutalan’a ulaşabilirsiniz. Havayolu kullanmak isterseniz Dalaman Havalimanı’ndan beldeye özel servis ve transfer hizmeti var.

Armutalan’ın doğal güzelliklerinin tadını çıkarmak için bisiklet kiralayarak gezmek mümkün. Camiavlu Şelalesi, Marmaris Müzesi, İçmeler Plajı, Amos Antik Tiyatrosu ve Marmaris Milli Parkı gezilecek yerlerden birkaçı. Bölgede aynı zamanda eğlenceli su parkları ve orman parkurları da bulunmakta.

Armutalan otellerinin hemen hepsinde havuz ve aqupark bulunuyor. Çocuklu aile, aile dostu, balayı, alkolsüz gibi çeşitli temalara sahip otellerde eğlenceli bir tatil geçirebilirsiniz. Her şey dahil sistemi sayesinde tüm tatilinizi otelden çıkmadan bitirmeniz mümkün. Ancak bölgeyi keşfe çıkmak isterseniz Marmaris otelleri, bölgeyi keşfedebileceğiniz turlar ve etkinlikler de düzenleyebiliyor. 

Marmaris merkeze olan yakınlığı sebebiyle eğlenceli bir gece geçirmek isterseniz Marmaris bar ve canlı müzik mekanlarına gidebilirsiniz. Ege’nin leziz deniz ürünlerini ve bölgeye özgü mezelerini tatmak için çoğunlukla yat limanı, merkez ve çevre beldelerdeki restoranlar tercih ediliyor.

Armutalan Galeri

Armutalan Otelleri Hakkında İpuçları

Sakin SezonYoğun SezonOrtalama fiyat
Kasım Temmuz 224,80 TL
Diğer dönemlere kıyasla bu ayda bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarında düşüş görülüyor. Bölgedeki otellerin en çok tercih edildiği dönem olduğu için gecelik konaklama fiyatları artıyor. Bu bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarının ortalaması alındı.