Aristo Butik Otel

Altınkum, Didim, Aydın
Aristo Butik Otel Yeme / İçme
Aristo Butik Otel Yeme / İçme
Aristo Butik Otel Yeme / İçme
Aristo Butik Otel Yeme / İçme
Aristo Butik Otel Bar
Image More +10 fotoğraf
Aristo Butik Otel
Altınkum Mah. 6. Sokak No:20 Didim/Aydın Didim, Aydın

Aristo Butik Otel, Türkiye’de yaz turizminin odak noktalarından biri olan Didim Altınkum’da misafirlerini ağırlıyor. 28 oda kapasitesiyle hizmet veren otelde iki kişilik ve çift kişilik oda seçenekleri bulunuyor. Otelin odalarında odaya özel banyo, havlu, banyo bukleti, saç kurutma makinesi, düz ekran TV, uydu yayını, klima gibi konfor olanakları sunuluyor.

Misafirlerini yarım pansiyon konseptinde ağırlayan otelde sabah kahvaltısı ve akşam yemeği taze ürünlerle özenle hazırlanmış menülerle sunuluyor. Özellikle çatı katında yer alan terasta yemeğinizin tadını deniz manzarası eşliğinde çıkartabileceğiniz otelde günün her saati ferahlatıcı içecekler eşliğinde dinlenme olanağı da bulunuyor.

Deniz tutkunu misafirler için de çok cazip bir seçenek olan Aristo Butik Otel’den ünlü Altınkum Plajı’na 50 metrelik bir yürüyüş ile ulaşılabiliyor. Otelin konforunu terk etmeden serinlemek isteyen misafirleri ise otelde bulunan açık havuz ve havuz çevresindeki şezlong ve şemsiyeler bekliyor.

Otobüs terminaline 2 kilometre mesafede bulunan otelde 80 kilometre uzaklıktaki Milas Havalimanı’ndan gelecek misafirler için havaalanı servisi hizmeti de sunuluyor.

Altınkum merkezine 2,4 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standart
Standart Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Yakınındaki Oteller

x