Bandırma Otelleri Ara

En uygun Bandırma otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Bandırma otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Bandırma Hakkında

Marmara Denizi kıyısında kurulan yerleşimlerden Bandırma, pek çok doğal güzelliği barındıran Balıkesir’in sınırlarında bulunan tarihi bir ilçe. Geçmişten bu yana bölgede ticaretin can damarı sayılan limanıyla cazibe merkezi haline gelen Bandırma, özellikle huzurlu hafta sonları için ideal rotalardan. 

Deniz kenarındaki konumu sayesinde Bandırma, yaz aylarında yüzmek isteyen tatilciler tarafından sıklıkla ziyaret ediliyor. Üstelik Bandırma gezginlerine hizmet veren otellerin bir kısmı eski günlerin nostaljisi ile büyüleyen konakların içerisinde bulunuyor. Böylece ilçede ziyaretçilere tarihi atmosferi adeta derinlemesine hissetme imkanı sunuluyor. 

Bandırma’ya İstanbul’dan ulaşmak Yenikapı İskelesi’nden kalkan feribotlar sayesinde oldukça kolay. Ayrıca diğer şehirlerden gelirken yıl boyunca Bandırma’ya düzenlenen otobüs seferlerini tercih edebilirsiniz. Balıkesir Edremit Havalimanı ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ise hava yolunu kullanacakların işini hayli kolaylaştıran seçeneklerden. 

Bandırma civarında görülmeye değer noktalar birbirine oldukça yakın. Bu sayede sadece minibüs hatlarından yararlanarak rahatça çevreyi dolaşabilirsiniz. Pers ve Lidya medeniyetlerine ait izleri taşıyan Daskyleion Antik Kenti, Bandırma tatilini tarihi zenginliklerle birleştirmek isteyenleri bekliyor. İlçe merkezinden yaklaşık 10 kilometre mesafede konumlanan Kyzikos Antik Kenti ise geçmişin görkemine şahitlik etmek adına gelebileceğiniz diğer bir muazzam durak. 

Kuş gözlemciliğine ilgi duyan Bandırma gezginleri ilçe yakınlarında yer alan Manyas Kuş Cenneti gezisi ile değişik türleri görebilirler. Üstelik burada yerel rehberlerden türlere dair enteresan detayları öğrenme şansı bulabileceğinizi unutmayın.  

İlçenin arkeoloji tarihine daha yakından bakmak isteyen ziyaretçiler Bandırma Arkeoloji Müzesi’nin yolunu tutabilirler. Eski devirlerde Anadolu'nun kuzeybatısında egemenlik kuran çeşitli medeniyetlere ait kalıntılar, Bandırma’nın üzerinde bulunduğu tarihi zenginliği anlamak adına son derece etkili. Açık havada yürüyüş yapabileceğiniz Atatürk Parkı ise özellikle yaz aylarında Bandırma sakinleri ile ziyaretçilerin önemli uğrak noktalarından birini oluşturuyor. 

İstanbul'dan kolayca ulaşılabilecek tatil beldeleri arasında dikkat çeken Bandırma'da denize girmek adına berrak mavilikteki Erdek sahilleri muazzam adreslerden. Üstelik Bandırma'dan Erdek'e hem kendi aracınızla hem de toplu taşıma seçenekleri ile gelebilirsiniz. 

Bandırma geziniz esnasında birbirinden güzel noktaları gezerken yörenin meşhur balıklarını, elde açılan incecik gözlemeleri ve tadı damaklarda kalan dönerini tatmayı unutmayın. Bandırma'nın keyfine vardıktan sonra biraz da yakın çevrede bulunan adreslere zaman ayırmak isteyenler ise Marmara Adası, Karacabey, Avşa Adası ve Gönen gibi durakları gezilerine dahil edebilirler. 

Bandırma Galeri

Bandırma Otelleri Hakkında İpuçları

Sakin SezonYoğun SezonOrtalama fiyat
Aralık Haziran 455,20 TL
Diğer dönemlere kıyasla bu ayda bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarında düşüş görülüyor. Bölgedeki otellerin en çok tercih edildiği dönem olduğu için gecelik konaklama fiyatları artıyor. Bu bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarının ortalaması alındı.

Bandırma Seyahat Yazıları

Bandırma Sıkça Sorulan Sorular

Bandırma’da bulunan en iyi oteller hangileri?

Bandırma’daki popüler oteller içerisinde Vera Hotel, Hotel Eken Prestige ve Bandırma Palas bulunuyor.

Bandırma’da bulunan en iyi ucuz oteller hangileri?

Bandırma’daki popüler ucuz oteller içerisinde Tüm Palace Otel, Göznur Hotel ve Panderma Port Hotel bulunuyor.