Apollon Hotel

Kaş, Antalya
Apollon Hotel Genel
Apollon Hotel Genel
Apollon Hotel Genel
Apollon Hotel Havuz
Apollon Hotel Havuz
Image More +40 fotoğraf
Apollon Hotel
Gelemis Köyü Patara Kaş, Antalya

İsmini mitolojide geçen efsanevi tanrıdan alan Apollon Hotel, bölgenin ziyaretçilerine dünyaca ünlü Patara Plajı’nın yakınlarında uygun fiyata konaklama olanağı sunuyor. Temiz odaları ve ilgili personeliyle öne çıkan tesis, özellikle yaz aylarında hayli popüler. 

Otelde konakladığınızda civarda bulunan arkeolojik zenginlikleri keşfedebilir, uzunluğu 20 kilometreye ulaşan plajda dalgaların ve güneşin keyfini çıkarabilirsiniz. Deniz kaplumbağalarının Akdeniz sahillerindeki üreme alanlarından olan plaja yolunuz düştüğünde el açması nefis gözlemeleri de mutlaka denemelisiniz. 

Tesisin özenle hazırlanan odalarında banyo, 24 saat sıcak su, televizyon ve uydu yayını mevcut. Tatilde açık hava keyfinden vazgeçemeyenler için otelin odalarında ayrıca balkon ve teraslar da bulunuyor. 

Tesisin yüzme havuzunda gün boyunca keyifli saatler geçirebilir veya şezlonglarda dinlenmenin tadına varabilirsiniz. Otelin bar bölümü ise hem sosyalleşmek hem de serinletici içecekleri yudumlamak için doğru adres. 

Her sabah tesiste misafirlere kendilerini evlerinde hissettirecek lezzetlerle donatılan muhteşem bir kahvaltı servis ediliyor. Üstelik günün diğer saatlerinde de otelden uzaklaşmadan nefis tatlarla buluşmak isterseniz, restoran bölümünde sunulan Türk ve dünya mutfağından örnekleri tadabileceğinizi anımsatalım.  

Kaş merkezine 30,0 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Family
Family Dört Kişilik Oda
Family
Family Üç Kişilik Oda
Apart
Apart Daire

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x