Aphrodite Pansiyon

Kaş, Antalya
Aphrodite Pansiyon Yeme / İçme
Aphrodite Pansiyon Yeme / İçme
Aphrodite Pansiyon Yeme / İçme
Aphrodite Pansiyon Yeme / İçme
Aphrodite Pansiyon Yeme / İçme
Image More +10 fotoğraf
Aphrodite Pansiyon
Andifli Mahallesi, Engin Caddesi, Zeytin Sokak No:10, 07580 Kaş/Antalya Kaş, Antalya

Çevresini saran göz alıcı çiçekler ve sıcak aile atmosferi ile beğeni kazanan Aphrodite Pansiyon, hayranlık uyandıran teras manzarasıyla tatilcileri etkiliyor. Tesisin odalarından balkona çıkarak tertemiz Akdeniz havasını soluyabilir, kolay ulaşılabilir konumu sayesinde beldenin popüler noktalarına hızlıca erişebilirsiniz. 

Özellikle yaz aylarında turistleri çeken otelde plaja ücretsiz servis hizmeti mevcut. Kablosuz internet bağlantısı ise tesiste ücret ödemeden faydalanabileceğiniz diğer ayrıcalıklar arasında. 

Konuklar otelin ortak kullanım alanlarında yer alan ütüden yararlanabilirler. Tesiste ayrıca çevre gezileri ve turlar gibi ihtiyaç duyabileceğiniz pek çok konuda rehberlik sağlanıyor.

Otelin sabah kahvaltısında lezzetli peynir ve zeytin çeşitlerinin yanı sıra kek ve börek gibi nefis ikramlar sunuluyor. Dilerseniz akşam saatlerinde tesise ait terasta dinlenerek manzaraya karşı çayınızı yudumlayabilirsiniz. 

Yat limanına ve otogara yakın konumlanan otelden Kaş’ın merkezinde bulunan pek çok yere yürüyerek erişebilirsiniz. Bölgeye en yakın havalimanı olan Dalaman’dan tesise zorluk yaşamadan ulaşmak istediğinize ise ücretli servisleri tercih edebilirsiniz.

Kaş merkezine 0,2 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standart
Standart Üç Kişilik Oda
Standart
Standart Twin Veya Double Yataklı Oda
Standart
Standart Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Economy
Economy Bahçe Oda 3 Kişilik
Economy
Economy Bahçe Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Yakınındaki Oteller

x