Bohinjsko Jezero Otelleri Ara

En uygun Bohinjsko Jezero otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Bohinjsko Jezero otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Bohinjsko Jezero Hakkında

Slovenya’nın en büyük gölü olan Bohinj Gölü 790 dönümlük alana yayılmaktadır. Julian Alpleri’nin Bohinj Vadisi’nde yer alan Bohinj Gölü, kuzeybatı Yukarı Carniola bölgesi ve Triglav Ulusal Parkı’nın bir parçasıdır. 

Turistlerin doğa turizmi için tercih ettiği Bohinj Gölü’nde hiking ve bisiklet severler için harika tur fırsatları var. Savica Şelalesi’nin muhteşem manzarasına ulaşmak için biraz yürümelisiniz ayrıca burada giymek için ayağınızda sağlam ayakkabılar olmasına dikkat etmelisiniz.Vogel Kayak Merkezi’nde nefes kesen manzara eşliğinde kayak yapabilir, restoranda güzel bir yemek yiyerek dinlenebilirsiniz.

Kartpostal gibi görüntüsüyle St John Baptist Kilisesi, 15 ve 16. yüzyıl freskleriyle bezenmiştir. Özel sembol ve anlamlara sahip bu freskler oldukça nadir ve ilk örnekler olarak kabul görüyor. Yaz aylarında ya da Paskalya dönemi gibi özel tarihlerde kilisenin açılış saatlerini sorarak ziyaret edebilirsiniz.

Peynir severler için, Alp Süt Hayvancılığı Müzesi’ne bir ziyaret söz konusu olabilir. 19. yüzyılın ortalarına kadar aktif olarak peynir üretilen bu çiftlikte Slovenya Alplerinin çiftlik hayatına hızlı bir bakış yakalayabilirsiniz. Bohinjska Bistrica’nın merkezindeki Strud’l’ın muazzam konuma göz atabilir ve ričet s klobaso (sosisli pilav) gibi geleneksel çiftlik evi spesiyallerinin, modernize edilmiş hallerinin tadını çıkarabilirsiniz. Ev yapımı brandy tatmak içinse yolunuzu Gostilha Mihovc’a düşürmelisiniz.

Yazları sıcak, kışları ise soğuk geçiren Bohinj Gölü’ne seyahat için en uygun zaman Mayıs ve Eylül ayları arasındaki dönemdir. Özellikle Temmuz ve Ağustos, gölde yüzmek için en iyi aylardır.