Kobarid Otelleri Ara

En uygun Kobarid otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Kobarid otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Kobarid Hakkında

Slovenya’nın en batısındaki Yukarı Soca Vadisi ile Nadiza Nehri’nin birleştiği, İtalya sınırına yakın Kobarid; 1971’de Caporetto Savaşı’nı konu alan Ernest Hemingway’ın Silahlara Veda’sına konu olmuştur.

Avrupa'nın en güzel ve temiz nehirlerinden Soca Nehri, batı Slovenya ve Kuzeydoğu İtalya'dan akan 138 kilometrelik bir nehirdir. Bu zümrüt nehrinin bozulmamış güzelliği, dünyanın dört bir yanından gelen doğa severleri, fotoğrafçıları ve su sporları meraklılarını cezbeder ve gerçek bir cennet vadeder. Doğa meraklılarının soluğu alması gereken ilk yer Soca Nehri olmalı. Şnorkelli dalış, rafting ve kano yapabileceğiniz nehir civarındaki tırmanış parkurunu da değerlendirebilirsiniz. Kozjak Şelalesi’nin, zümrüt rengindeki doğal havuzunda yüzebilir, Emirald Nehri’nden buraya rafting ya da kano yaparak gelebilirsiniz. Kobarid'deki I. Dünya Savaşı Müzesi, Birinci Dünya Savaşı'nın ilginç enstantanelerini ve kalıntılarını bulacağınız küçük bir müzedir.

Kobarid’de, Slovenya mutfağının yerel lezzetlerinin yanı sıra Avrupa mutfaklarını bulacaksınız. Lokal lezzetlerin izini sürdüğünüz takdirde harika yemekleri, makul bütçelere tatmanız mümkün. Kobarid’e gitmek için en uygun dönem, festivallere de denk gelme ihtimaliniz bulunan yaz aylarıdır.