Zielona Gora Otelleri Ara

En uygun Zielona Gora otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Zielona Gora otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Zielona Gora Hakkında

Polonya’nın sınırları içerisinde yer alan Zielona Gora şehri, şarap üretiminde önemli bir konuma sahiptir. Hemen her yeri yeşil alanlarla çevrili olan kentin mimarisi dikkat çekici bir tasarıma sahiptir. Zielona şehri coğrafi konumu nedeniyle ılıman iklim kuşağında yer almaktadır. Düzenli bir yağış rejimine sahiptir. Zielona ilinin yıllık ortalama sıcaklığı 7.1 dolaylarındadır. Yıllık ortalama yağış miktarı ise 584 mm olmaktadır. Zielona Góra Merkez Kütüphanesi, 14. yüzyıl Şapeli, Częstochowa Our Lady Kilisesi, Açlık Kulesi ve Astronomik Gözlemevi şehrin önemli turistik alanları içerisinde bulunmaktadır.

Zielona’da yaklaşık olarak 18 bin civarı öğrenci eğitim görmektedir. Alman, Macar ve Polonya mutfağının etkilerinin görüldüğü Zielona şehrinde ördek, dana, tavuk ve domuz eti sık bir şekilde tüketilmektedir. Farklı şekilde fırınlanan sebzeli makarna çeşitleri de turistler tarafından oldukça beğenilmektedir. Kendi üretimleri olan şarapları işletmelerin birçoğunda servis edilmektedir.

Temmuz ayında düzenlenen Busker Otobüs Festivali, ağustos ayında düzenlenen Şarkı ve Dans Festivali ve eylül ayının sonlarına doğru organize edilen Şarap Festivali şehrin en önemli etkinlikleri arasında yer almaktadır. Babimost Havalimanı önemli stratejik konumu nedeniyle Zielona Gora şehrinin en çok tercih edilen ulaşım ağı olarak bilinmektedir.