Bahia Blanca Otelleri Ara

En uygun Bahia Blanca otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Bahia Blanca otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Bahia Blanca Hakkında

Buenos Aires’in 570 kilometre güneybatısında konumlanan Bahia Blanca Arjantin’in Atlas Okyanusu’ndaki en büyük limanlarından biri. Zengin bir denizcilik tarihine sahip şehre Patagonya’nın giriş kapısı da deniliyor. Küçük bir şehir olmasına rağmen işlek limanıyla ve ticaret potansiyeliyle Arjantin ekonomisine büyük katkısı olan Bahia Blanca’da tarım da önemli bir geçim kaynağı. Kıyı boyunca uzanan petrokimya merkezleri ve tersaneler ise kenti bir sanayi merkezine dönüştürüyor.

1520 yılında Magellan’ın Güney Amerika kıyılarını incelediği zamanlarda ‘White Bay – Beyaz Sahil’ adını taktığı şehrin, bu ismi almasındaki sebep tuzlu kumdan bembeyaz bir renge bürünen kıyıları. Bir limandan çok plajı andıran manzarasının yanı sıra şehrin İspanyol mimarisi de göz dolduracak kadar güzel. 1828 yılından bu yana var olan Bahia Blanca’da en çok da 19. Yüzyıl yapılarıyla dolu sokaklarda kaybolmayı seviyorsunuz.

İspanyol tarzı meydanlar, bloklar ve anıtlarla karşılaşacağınız şehirde Symphony Orchestra gibi ünlü sanatçıların eserleriyle buluşturan görkemli dönem binalarının yanında Plaza Rivadavia gibi alışveriş yapabileceğiniz renkli mekanlar da bulunuyor. Kentin ulaşım ağında otobüs taşımacılığı önemli bir yere sahip ve  Buenos Aires’e kadar uzanan destinasyonlarda, yüzlerce şehre, kasabaya giden otobüsler bulabiliyorsunuz. Birçok mağazayla karşılaşacağınız ve tüm ihtiyaçlarınıza cevap veren bir alışveriş merkezi, yemek kültürünü tanıtan onlarca restoran, coşkulu gece kulüpleri ve dinlendiren yemyeşil parklarıyla tarz sahibi şehirlerden olan Bahia Blanca’ya en yakın havalimanı ise 16 kilometre mesafedeki Comandante Espora Havalimanı. Ulaşım ağı gelişmiş kentten havalimanına otobüs, taksi ve kiralık araçla transfer sağlayabiliyorsunuz.