Apameia Otel

Mütareke Mahallesi, Mudanya, Bursa
Apameia Otel Yeme / İçme
Apameia Otel Yeme / İçme
Apameia Otel Spa / Sağlık
Apameia Otel Aktiviteler
Apameia Otel Lobi
Image More +8 fotoğraf
Apameia Otel
Mütareke Mah, Mustafa Kemal Paşa Cd. No: 65, 16940 Mudanya/Bursa Mudanya, Bursa

Mudanya merkezinde plaja ve sahil yürüyüş yoluna kısa bir mesafede ekonomik bir tatil yapabileceğiniz Apameia Otel, 32 tane modern tasarımlı sigara içilmeyen odaya sahip. Twin, Double, Triple ve Suit oda seçenekleri sunan otelin odalarında ortopedik yataklardan lüks banyoya, büyük ekran televizyondan ücretsiz kablosuz internete kadar pek çok seçenek var.

Geleneksel Osmanlı dönemi tasarımlı Türk hamamında yorgunluk atabileceğiniz tesiste kese ve köpük masajları ile de yılın yorgunluğunu atabilirsiniz.

Restoranında misafirlerine bol çeşitlerle ücretsiz açık büfe kahvaltılar servis eden otelde deneyimli şeflerin hazırladığı akşam yemeklerinde ise Bursa'nın yerel lezzetleri, ızgara çeşitleri, yöresel mezeler, sebze yemekleri ve ev yapımı tatlılara kadar pek çok seçenek bulabilirsiniz. Bahçe kafesi de çay, kahve çeşitleri ve alkollü alkolsüz içecekler ile hizmet veriyor.

Apameia Otel’den Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi 15 km, Korupark AVM ve Bursa Organize Sanayi Bölgesi 20 km, Kumsaz Plajı 22 km, Müjdat Gezen Kültür Sanat Eğlence Merkezi 25 km, Ninova Aquapark 27 km ve Uludağ Üniversitesi ise 35 km uzaklıkta yer alıyor.

Mudanya merkezine 8,2 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

2
2 Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x