Antalya Expo Fuar Merkezi Yakınındaki Oteller

En uygun Antalya Expo Fuar Merkezi yakınındaki otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Antalya Expo Fuar Merkezi yakınındaki otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Antalya Expo Fuar Merkezi Hakkında

Uluslararası fuar organizasyonlarının yanı sıra kongre, konferans ve seminer salonlarında da çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapan Antalya Fuar Merkezi, Antalya’nın Aksu ilçesinde yer alıyor.Burada beş yıldızlı tatil köylerinden butik otellere, bungalovlardan apartlara kadar pek çok konaklama alternatifi bulunuyor. Dolayısıyla Antalya Fuar Merkezi çevresinde farklı ekonomik şartlara sahip her bütçeye uygun; tek, ailenizle ya da arkadaş grubunuzla konaklama deneyimi yaşamanız mümkün. Konfor ve hizmet kalitesi yüksek bu tesisler, müşterilerine pek çok imkan da sunuyor. Buradaki oteller, tatilin yanı sıra fuar katılımcıları ve ziyaretçileri ile iş gezisi için kente gelenleri de ağırlıyor. Diğer yandan yine bölgedeki oteller, düğün organizasyonlarına ev sahipliği yaptığı gibi balayı için de sıklıkla tercih ediliyor.

Gece hayatını seviyorsanız otellerdeki eğlencelerin yanı sıra çevredeki kulüplere de gidebilirsiniz. 24 saat bulabileceğiniz taksilerle, saat kaç olursa olsun otelinize rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Öte yandan burada hizmet veren otellerin büyük çoğunluğunda çocuklar da unutulmamış. Çocuk havuzlarından kulüplerine, bakıcı hizmetlerinden eğlence aktivitelerine kadar pek çok etkinliğe ev sahipliği yapan otel sayısı oldukça fazla. Çocuklar yaşıtlarıyla eğlenceli vakit geçirirken sizler de animasyon gösterilerine katılabilir, havuza girebilir, jakuzinin keyfini çıkarabilir, spa merkezinin imkanlarından yararlanabilir ve cilt bakımı uygulamalarını yaptırabilirsiniz. Ayrıca otellerin birçoğu da denize sıfır konumda olduğu için kendilerine ait plajları bulunuyor. Burada denizin keyfini çıkarabileceğiniz gibi farklı plajları da deneyimleyebilirsiniz. Yine bir Antalya tatilinizde; doğada vakit geçirmenin tadını çıkarabilir, eşsiz gün batımını ve gün doğumunu izleyebilirsiniz. Şehir içi ulaşım bakımından oldukça gelişmiş olan Antalya’da toplu taşıma araçlarını kullanarak pek çok plaja da rahatlıkla ulaşmanız mümkün.

Ankara Fuar Merkezi ile Antalya Havalimanı arasında 3 kilometre mesafe bulunuyor.  Dolayısıyla konaklayacağınız tesislere, otel ve havalimanı arasında sefer düzenleyen servislerle rahatlıkla ulaşabileceğiniz gibi toplu taşıma araçlarını da tercih edebilirsiniz.

Antalya Expo Fuar Merkezi Otelleri Hakkında İpuçları

Sakin SezonYoğun SezonOrtalama fiyat
Aralık Haziran 204,50 TL
Diğer dönemlere kıyasla bu ayda bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarında düşüş görülüyor. Bölgedeki otellerin en çok tercih edildiği dönem olduğu için gecelik konaklama fiyatları artıyor. Bu bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarının ortalaması alındı.