Secunderabad Otelleri Ara

En uygun Secunderabad otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Secunderabad otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Secunderabad Hakkında

Hindistan’ın İngiliz sömürgesi olduğu 1806 yılında kurulan ve Telangana eyaletine bağlı olan Secunderabad kenti, sınır komşusu olan Haydarabad kenti ile bölgenin en büyük metropolleri arasında kabul ediliyor. 213 bin nüfusu ile kalabalık şehirler arasında yer alan Secunderabad’ta Hintliler, İngilizler, Pakistanlılar bir arada ve barış içerisinde yaşıyor. Kentte resmî dil olan İngilizce’nin yanı sıra Hintçe de kullanılıyor.

Hindu inancının yaşatıldığı Ujjaini Mahakali Tapınağı kentteki Hinduların en özel tapınağı iken Hıristiyanların ibadet edebilmesi için kurulan St. Mary's Bazilikası da görenleri kendine hayran bırakıyor. Hıristiyan, Müslüman ve Hinduların bir arada yaşadığı kentte Batı filmlerinin sergilendiği Sangeet Sineması da oldukça popülerdir. Kente renk katan ve Hindular tarafından düzenlenen Bonalu Jatara Festivali’ne tüm halk büyük coşkuyla katılırken rengârenk kıyafetleriyle sokakları süsleyen dansçılar ve yerel müzisyenler katılımcılara keyifli anlar yaşatıyor. Hindistan demiryolu taşımacılığı için önemli bir merkez olan Secunderabad’ta tarım, ticaret ve sanayi beldenin ekonomik damarlarını oluşturuyor.

Step ikliminin hüküm sürdüğü Secunderabad’ta az yağış gözlemlenirken yazlar oldukça sıcak geçer. Kentte sabah ve akşam saatlerinde hava sıcaklıkları düşük derecelerde seyrederken beldeye en çok yağış Haziran ve Eylül ayları arasında yağar.