Ani Pension

Kaş, Antalya
Ani Pension Genel
Ani Pension Genel
Ani Pension Yeme / İçme
Ani Pension Aktiviteler
Ani Pension Lobi
Image More +8 fotoğraf
Ani Pension
Suleyman Yildirim Cad. No:12 Kas Antalya Kaş, Antalya

Panoramik Çukurbağ Yarımadası manzaraları eşliğinde, sıcak bir atmosferde ev konforunda bir tatil sunan Ani Pension, Kaş Yat Limanı’na 3 dakika yürüyüş mesafesinde 20 tane geniş odasıyla hizmet veriyor.

Tek kişilik, üç kişilik, ayrı yatak odalı ve ranzalı oda seçenekleri bulabileceğiniz tesiste her oda şık ve sade bir dekorasyonlara ve klimadan uydu TV’ye, donanımlı banyodan elbise dolaplarına kadar birçok olanağa sahip.

Pansiyonun teras restoranı ve kafesinde ev yapımı reçeller, peynir çeşitleri, gözlemeler ve organik zeytinler ile açık büfe kahvaltılar servis ediliyor. Akşamları ise Akdeniz’in yöresel ev yemeklerini tadabilir ve gün boyu teras kafesinin hamak ve minderlerinde kahvenizi yudumlayarak Kaş manzaralarının tadını çıkarabilirsiniz.

Kekova, Kaleköy ve Üçağız tekne gezileri, Saklıkent yürüyüşleri, jeep safari ve balık avlama turlarına katılabileceğiniz tesisten Çukurbağ Yarımadası 3 dakika, Kaş Kral Mezarı 5 dakika, Kaş pazarı ve Kaş Marina 10 dakika, Küçük Çakıl Plajı 15 dakika ve İnceburun Plajı ise 20 dakika uzaklıkta.

Kaş merkezine 0,2 km

Oda Bul

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x