Hefei Otelleri Ara

En uygun Hefei otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Hefei otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Hefei Hakkında

Çin Halk Cumhuriyeti’nin Anhui eyaletinde bulunan Hefei, başkent olmasının yanı sıra eyaletin en büyük şehri. Coğrafi olarak eyaletin merkezinde bulunan şehir, kuzeyde Huanian, kuzeydoğuda Chuzhou, güneydoğuda Chaohu ve batıda ise Lu’an ile komşu durumda. 2010 verilerine göre yaklaşık 7 buçuk milyon kişilik bir nüfusun yaşadığı şehirde bulunan Chao Gölü, şehrin 15 kilometre güney doğusunda olup bölgenin en büyük tatlı su gölü olma özelliğini taşıyor.

Şehirde, dört mevsim de yaşanıyor. Ortalama sıcaklık değeri yıllık olarak yaklaşık 15 derece. Yıllık düşen yağış ise Mayıs ile Ağustos ayları arasında kendini gösteriyor. En yüksek sıcaklığın görüldüğü ay Temmuz olmakla birlikte, en düşük sıcaklığın görüldüğü ay ise ocak.

Şehir nüfusunun çoğunluğunun Han Çinlileri olduğu şehirde, az miktarda Hui Çinlileri de yaşıyor. Makine, elektronik, kimya, çelik, tekstil ve sigara endüstrilerine dayalı olarak ekonomisini sürdüren şehir, Çin Ulusal 312 Karayolu üzerinde bulunuyor. Şehirde aynı zamanda Hefei Xinqiao Uluslararası Havaalanı var.