Kastamonu Otelleri Ara

En uygun Kastamonu otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Kastamonu otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Kastamonu Hakkında

Atatürk'ün şapka devrimini başlattığı Kastamonu, Karadeniz Bölgesindeki şirin bir şehirdir. Kent merkezi Ilgaz dağlarıyla çevrili olsa da Cide, Abana, İnebolu gibi Karadeniz'e kıyısı olan ilçeleri vardır. Gerek Kastamonu merkezde gerekse de İnebolu, Cide gibi ilçelerde eski Osmanlı dönemine ait konaklar görülmeye değerdir. Ilgaz Dağları turistik tesisleriyle yaz kış turizme hizmet verir. Kışın kaymak isteyenler için güzel de bir kayak pisti vardır. Ancak dağdaki otellerde dört mevsim konaklama yapılabilir.

Kastamonu'da ayrıca Arkeoloji Müzesi'ni, Saat Kulesini, kalesini ve hanları gezebilirsiniz. Yaklaşık 130 bin nüfusu olan Kastamonu'da yapımına 1959 yılında başlanan bir havalimanı bulunuyor. Ancak havalimanı geçen yıl hizmete girdi. Havalimanından kent merkezine otobüs seferleri yapılmaktadır.

Kastamonu'da tirit, etli ekmek, kuyu kebabı, pastırma ve çekme helva gibi yöresel yemeklerden de tadabilirsiniz. Yeşili bol bu şehrin Abana, Cide, Çatalzeytin, Daday, Hisarönü, Araç, İnebolu, Pınarbaşı, Seydiler, Şenpazar, İhsangazi, Araç, Bozkurt, Azdavay, Doğanyurt, Devrekani, Küre, Tosya, Merkez ilçeleri vardır.

Kastamonu Galeri

Kastamonu Otelleri Hakkında İpuçları

Sakin SezonYoğun SezonOrtalama fiyat
Ocak Temmuz 326,20 TL
Diğer dönemlere kıyasla bu ayda bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarında düşüş görülüyor. Bölgedeki otellerin en çok tercih edildiği dönem olduğu için gecelik konaklama fiyatları artıyor. Bu bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarının ortalaması alındı.

Kastamonu Seyahat Yazıları

Kastamonu Sıkça Sorulan Sorular

Kastamonu’da bulunan en iyi oteller hangileri?

Kastamonu’daki popüler oteller içerisinde Yalı Hotel, Kurşunluhan Otel ve Amorium Park Hotel bulunuyor.

Kastamonu’da bulunan en iyi ucuz oteller hangileri?

Kastamonu’daki popüler ucuz oteller içerisinde Demircioğlu Apart Otel, Gun Residence ve Toprakçılar Konağı bulunuyor.