Amber Cave Suites

Göreme, Kapadokya, Nevşehir
Amber Cave Suites Genel
Amber Cave Suites
Gaferli Mah. Kale Sok.No:4 Kapadokya, Nevşehir

Uçhisar Kalesi bölgesinde, Kapadokya manzaralı lüks mağara odaları ve sıcak hava balon uçuşları manzaralı teras restoranı ile hizmet veren Amber Cave Suites, balayı tatilleri için ideal bir butik otel. Her biri 40 m2 olan 10 tane sigara içilmeyen mağara odası bulunan otelde her odanın farklı ve otantik bir tasarımı var. Ahşap mobilyalar, özel aydınlatmalar ve sanat eserleriyle süslü odalarda LCD TV, klima ve kablosuz internet gibi modern olanaklardan da faydalanabilirsiniz.

Geleneksel Osmanlı lezzetlerini tadabileceğiniz otel restoranında isteğe bağlı olarak glutensiz ve diyet yemekler de bulabilirsiniz. Otelin manzaralı restoranı özel davetler için de kullanılabiliyor ve sabah ev yapımı lezzetlerle kahvaltı servisi yapılıyor. Otelde sıcak hava balon uçuşlarına, at safarilerine ve rehberli yürüyüş turlarına katılarak Kapadokya’nın güzelliklerini görebilir, derviş gösterileri gibi etkinliklere bilet bulabilirsiniz.

24 saat resepsiyon hizmetleri ile oda servisi sunan tesis, konuklarına ücretsiz otopark ve havalimanı gidip dönüş transfer servisi de sağlıyor. Amber Cave Suites; Göreme Milli Parkı’na ve Göreme Roma Kalesi’ne 5 dakika, Göreme Açık Hava Müzesi’ne 20 dakika ve Aynalı Kilise’ne ise sadece 30 dakika yürüme mesafesinde bulunuyor.

Göreme merkezine 1,8 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Süit,
Süit, Sıcak Su Küveti, Vadi Manzaralı
Deluxe
Deluxe Oda, Sıcak Su Küveti, Şehir Manzaralı
Family
Family Süit, Sıcak Su Küveti
King
King Suite
Junior
Junior Süit
Jacuzzi
Jacuzzi Suite
Family
Family Süit

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x