Amazon Aretias Hotel

Kesap, Giresun
Amazon Aretias Hotel Genel
Amazon Aretias Hotel Genel
Amazon Aretias Hotel Genel
Amazon Aretias Hotel Genel
Amazon Aretias Hotel Yeme / İçme
Image More +16 fotoğraf
Amazon Aretias Hotel
Uzuncakum Mevkii No:26, 28900 Keşap/Giresun Kesap, Giresun

Amazon Aretias Hotel; Giresun'un merkezine 10 kilometre uzaklıktaki konumuyla hem şehirden kopmamak hem de sessiz sakin bir tatil geçirmek isteyenler için harika bir seçenek. Taşbaşı Parkı, Giresun Müzesi ve Şehitlik Anıtı'na bir arabalık mesafede konumlanan otel Giresun'u keşfetmek isteyen gezginler için de oldukça uygun. 

Karadeniz'in masmavi sularına hakim konumuyla dikkat çeken otelde ahşap mobilyalarla döşenmiş 60 oda bulunuyor. Otelin deniz ve doğa manzaralı odalarının tamamı konforlu bir tatil geçirmeniz için özenle hazırlanmış. Otelde engelli misafirler için özel olarak tasarlanmış engelli odaları ve engelli misafirlerin katlara erişimini kolaylaştıracak bir asansör yer alıyor.

Oda-kahvaltı konseptiyle hizmet veren otelde kahvaltılar her sabah ücretsiz olarak servis ediliyor. Akşam yemeklerinde ise restoranın gurme şefleri tarafından hazırlanan dünya ve Türk mutfaklarından seçkin yemekleri tadabilirsiniz. Otelin barında tüm gün dilediğiniz sıcak ve soğuk içecekleri tüketebilirsiniz.

İş seyahatlerinizde kullanabileceğiniz bir konferans salonuna sahip olan otel Ordu-Giresun Havaalanı'na 42 kilometre, Trabzon Havaalanı'na ise 105 kilometre uzaklıkta konumlanıyor. Otelde arabalarınızı güvenle park edebileceğiniz bir otopark da mevcut. 

Giresun merkezine 11,0 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Suite
Suite Oda Suit
Dağ
Dağ Manzaralı Oda
Standart
Standart Deniz Manzaralı Oda
Suit
Suit Oda
Suite
Suite Oda
Standard
Standard Oda, Deniz Manzaralı
Standard
Standard Oda, Dağ Manzaralı
Süit
Süit

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x