Luang Prabang Otelleri Ara

En uygun Luang Prabang otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Luang Prabang otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Luang Prabang Hakkında

Laos’un en turistik bölgelerinden biri olan Luang Prabang, konaklama ihtiyaçlarına büyük ölçüde yanıt vermeyi başarıyor. Buna rağmen yılın belli dönemlerinde talebin artmasından dolayı otel rezervasyonlarını erkenden yaptırmak, konuklara önemli bir avantaj sağlıyor. İlginç dini mekanları, renkli festivalleri ve UNESCO tarafından koruma altına alınan tarihi yapıları daha kolay gezmek adına merkezde yer alan otellere yönelebilirsiniz.

Şehrin özel sit alanı olarak korunmasından dolayı merkezde yer alan otellerde belli aralıklarla yenileme ve iyileştirme çalışmaları yapılıyor. Bu nedenle şehirde her daim korunaklı, temiz ve bakımlı konaklama tesisleriyle karşılaşmanız olası. Luang Prabang şehrinde en prestijli oteller, genel olarak Sisavangvong Caddesi ve çevresinde bulunuyor. Öte yandan Mekong Nehri boyunca sıralanan otel ve pansiyonlar, görece daha uygun bütçeli misafirlere hitap ediyor. Bu çevredeki oteller, şehrin en yüksek tepesi Phou Si’ye doğru bakıyor. Bu arada şehrin bazı bölgelerinde eski sömürge konaklarının konukevleri olarak restore edilmesi ve konaklama opsiyonu olarak sunulması da turistlerin epey ilgisini çekiyor.

Luang Prabang şehrinde oteller bölgesine gitmek adına oldukça popüler olan “tuk-tuk” adlı araçları kullanabilirsiniz. Ayrıca otelinizden ayrılıp şehri özgürce keşfetmek adına bisiklet kiralama hizmetinden uygun fiyatlar karşılığında yararlanabilirsiniz.