Alya Villa Hotel

Turunç, Marmaris, Muğla
Alya Villa Hotel Genel
Alya Villa Hotel Genel
Alya Villa Hotel Genel
Alya Villa Hotel Genel
Alya Villa Hotel Genel
Image More +39 fotoğraf
Alya Villa Hotel
Yağmursini Mevkii 114.Sk. Marmaris/Muğla Marmaris/Muğla Marmaris, Muğla

Marmaris’e bağlı Turunç beldesinin yemyeşil ormanlık bir bölgesinde, iki katlı konforlu villaları ve çiçeklerle üslü peyzajlı bahçeleri ile dinlendirici bir tatil yapabileceğiniz Alya Villa Hotel, hem balayı ve aile tatilleri hem de muhafazakar tatiller için tercih edebileceğiniz kaliteli bir tesis.

Her biri özenle dekore edilmiş 8 kişinin rahatlıkla konaklayabileceği villalarda 3 yatak odası, 1 oturma odası, tam donanımlı mutfak, havuz ve orman manzaralı geniş balkon, tavandan tabana manzaralı pencereler, düz ekran TV, özel tasarımlı lüks banyo, 24 saat sıcak su, klima ve oda servisi gibi her türlü özellikler bulunuyor.

Ücretsiz şezlonglar ve güneş şemsiyeleri sağlanan tesisin özel plajında denizin tadını çıkarabilir, açık yüzme havuzu ve su kaydıraklı çocuk havuzunda da keyifli zaman geçirebilirsiniz. Turunç Plajı’na giden otobüsler de tesisin hemen önünden geçiyor.

Bahçe restoranında misafirlerine yöresel, taze ve organik ürünlerle sağlıklı Ege kahvaltıları servis eden otelde öğle ve akşamları ise Türk ve dünya mutfaklarından yemekleri uluslararası ve bölgesel şarap menüleri konuklara sunuluyor.

Beldenin çarşısına ve alışveriş merkezlerine kısa bir yürüyüşle ulaşabileceğiniz Alya Villa Hotel’de bisiklet kiralayarak veya doğa yürüyüşleri ile Turunç Koyu’nu keşfe çıkabilir; ücretsiz otoparktan ve havaalanı gidiş dönüş transfer servisinden faydalanabilirsiniz.

Turunç merkezine 1,1 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa
Villa Aile Odası
Comfort
Comfort Villa
Family
Family Villa

Otel Özellikleri

Öne Çıkan Özellikler

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Yakınındaki Oteller

x