Villach Otelleri Ara

En uygun Villach otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Villach otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Villach Hakkında

Villach, Güney Avusturya’nın Karintiya Bölgesi’nde Slovenya ve İtalya sınırlarının birleştiği noktaya yakın konumda bulunan bir şehir. Geçmişi Roma dönemine dayanan eski bir yerleşim yeri olsa da 2. Dünya Savaşı sırasında ağır bombardıman altında kalarak büyük hasar almıştı.

İçinden geçen nehir ve çevresindeki göllerle harika bir manzaraya sahip olan Villach dinlendirici atmosferi ile masalsı bir şehir ve doğa yürüyüşlerini sevenler için ideal bir kent.

Villach’da havalimanı bulunmadığından ulaşım için en yakın havaalanı olan yaklaşık 40 km mesafedeki Klagenfurt Havalimanı kullanılır. Öte yandan hem Avusturya hem de çevre ülkelerin tüm büyük şehirlerinden trenle ulaşmak mümkün. Şehir merkezi yürüyerek gezilebilecek büyüklükte olsa da ihtiyaç duyulduğunda toplu ulaşım için otobüsler ve özel ulaşım için taksiler kullanılabilir.

Villach'da nemli karasal iklim özellikleri görüşür. Yaz aylarında sıcaklık ortalama 18-19 derece iken kış aylarında ortalama -3 derece ölçülür ve şehir tüm yıl yağış alır.

Villacher Fahrzeug Müzesi değerli birçok antika eşyaya ev sahipliği yapar. Tarih meraklıları kentin geçmişini her açıdan öğrenebilecekleri Stadt Villach Müzesi’ni gezebilir. Yüksek bir tepenin üzerinde kurulu olan Landskron Kalesi bir yangın sonucu büyük bir kısmını kaybetmiş olsa da şehrin içinden geçen Drau Nehri ile göllerini ve hatta Alp Dağları’nın Slovenya sınırında kalan bölümlerini kapsayan harika manzarası ile ziyaret edilmeye değer.  Harika şehir manzarası için bir diğer alternatif de St. Jakop Kilisesi’nin 94 metre yüksekliğindeki tarihi çan kulesi. Özellikle kadın ziyaretçilerin ilgisini çeken bir müze de bez bebekten porselen bebeklere kadar çok farklı oyuncak bebeği bir arada görebileceğiniz Doll Art Müzesi. Antik Roma döneminde bile son derece popüler olan termal suyu banyoları için Maibacherl’e gitmelisiniz. Dağ tırmanışı, golf, trekking ve kayak Villach’da yapabileceğiniz aktivitelerden sadece bir kaçı.