Altın Çeşmeli Konak

Balıkesir Edremit, Balıkesir
Altın Çeşmeli Konak Genel
Altın Çeşmeli Konak Genel
Altın Çeşmeli Konak Genel
Altın Çeşmeli Konak Genel
Altın Çeşmeli Konak Genel
Image More +19 fotoğraf
Altın Çeşmeli Konak
Çam Mah. İbrahim Erdim Cad. 2. Sokak No:1 Balıkesir Edremit, Balıkesir

Balıkesir Edremit ilçesinde hizmet veren Altın Çeşmeli Konak, bölgenin dokusuna uygun tasarlanmış iki kişilik, teras katı apart, aile odası ve balayı süiti oda seçenekleriyle konuklarını ağırlıyor.

Tüm odalarda standart olarak; klima, telefon, oturma alanı, duş ve kişisel bakım özelliklerinin yanı sıra balayı odasında dağ manzarası ve belirli odalarda bahçe manzarası bulunuyor.

Geniş bir alan üzerinde yer alması sebebiyle evcil hayvan kabul eden işletme, ayrıca çocuklu aileler için de uygun aktivite özelliklerine sahip. Ayrıca tesis içerisindeki ücretsiz otopark, bar/oturma salonu, fitness salonu, kahve dükkânı ve döviz bürosundan yararlanabilirsiniz.

Edremit havaalanına 30 dakikalık sürüş mesafesi uzaklıkta yer alan Altın Çeşmeli Konak, ulaşım sorunu yaşayabilecek misafirler için servis ve araç kiralama olanaklarını bünyesinde bulunduruyor.

Yetişkinler için hazırlanan oyun alanlarında masa tenisi ve dart gibi aktiviteler sayesinde keyifli vakit geçirebilirsiniz. İş amaçlı seyahat eden misafirlerin faydalanabileceği özel internet ağı, ailecek vakit geçirebileceğiniz piknik alanı, ve her sabah ücretsiz kahvaltı yapabilirsiniz.

İşletme, konumu itibariyle Altınoluk Sahil ve Antandros Kültür Parkı gibi alanlar 10 dakikalık yürüme mesafesi uzaklığında yer alıyor.

Balıkesir Edremit merkezine 14,5 km

Oda Bul

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x