Leutasch Otelleri Ara

En uygun Leutasch otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Leutasch otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Leutasch Hakkında

Leutasch, Almanya-Bavyera sınırına yakın yüksek bir Alp buzulu vadisinde konumlanıyor. 26 küçük köyden oluşan Leutasch, Innsbruck şehrinin de yaklaşık 30 kilometre kuzeyinde yer alıyor. Kırsal manzaraları seviyor doğanın içine karışmak istiyorsanız, bu geleneksel şehrin içinde sizi karşılayan en öncelikli şey huzur oluyor. Ahşap evleri, kelebekli vadileri, çiçek taklarıyla süslü pencereleriyle kent her mevsim farklı renklere bürünüyor. Özellikle de kış mevsiminde beyaz karlarla kaplanan şehir, kros kayak tutkunlarının çok iyi bildiği adreslerden biri. Wetterstein Masifi'nin eteklerindeki 33 kilometrelik pistler her yıl uluslararası birçok kayakçıyı ağırlıyor. Kent diğer kış beldelerinde karları çabuk eriten ‘Föhn’ rüzgarından etkilenmediğinden kar uzun süre yerde kalıyor ve iklimi her zaman yumuşak seyrediyor. Olimpik kayak bölgesi Seefeld’in bir parçası olan Leutasch 25 asansörü ve teleferikli modern tesisleriyle en popüler kış spor merkezlerinden biriyken, uzun yürüyüş parkurlarında da mevsimlerin tadını çıkarabiliyorsunuz.

Bu büyülü huzur şehrinin yürüyüş yollarında ise muhteşem manzaralar ve sanat eserlerinin birleştiği bir atmosferle karşılaşıyorsunuz. Kenti en karakterize eden yerlerden Leutascher Gorge, ormanların ortasındaki konumu ve adrenalin salgılatan asma köprüsüyle sizi en çok etkileyen yerlerden olacak. Garip kaya oluşumları ve gür şelalelerle dolu bu vadinin ruhların saklanma yeri olduğuna dair birçok rivayet dinleyeceğiniz kentte ilginç bir kültür sergileyen Ganghofer Müzesi görmeye değer yerlerden. Küçük göller, bu gölleri çevreleyen huş ağaçları ve aralara gizlenmiş tarihi kiliseler de kenti gezerken karşılaşacağınız fotojenik köşelerden. Alp manzaralarının yanı başında barışı simgeleyen bir çan da şehrin de içinde bulunduğu bölgenin bir sembolü. 2,5 metre yükseklikte ve 2,5 metre çapındaki bu çanın sesini her gün sistematik bir şekilde saat 5’de duyabiliyorsunuz.

Şehir hayatından doğaya kaçış rotası olan Leutasch’a Innsbruck Havalimanı’ndan 30 dakikada ulaşabiliyorsunuz. Havalimanından şehre transfer yapmak için de toplu taşıma araçlarını kullanabiliyorsunuz.