Alanya Kalesi Yakınındaki Oteller

En uygun Alanya Kalesi yakınındaki otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Alanya Kalesi yakınındaki otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Alanya Kalesi Hakkında

Akdeniz’in en hareketli ve büyük tatil merkezlerinden biri olan Alanya’nın simgesi haline gelen, 250 metre yükseklikte bir yarımada üstünde yer alan Alanya Kalesi’nin çevresi, büyüleyici Akdeniz manzaraları sunan 100’den fazla otelle çevrili. Ev konforunda tatil sunan apart otellerin yanı sıra spa merkezleri, spor salonları, yüzme havuzları, konforlu odaları ve kaliteli restoranları olan 4-5 yıldızlı otellere, meyve bahçeler içinde hizmet veren villa otellerden klasik Osmanlı konakları şeklinde taş ve ahşap mimarilerle tasarlanmış butik otellere kadar pek çok alternatifi bölgede bulabilirsiniz.

Alanya Kalesi'nin devasa surlarına 5-10 dakikalık yürüyüşlerle kolayca ulaşabileceğiniz otellerden ilçenin başka bir önemli simgesi olan Kızıl Kule, kafelerin sıralandığı İskele Caddesi ve Alanya Yat Limanı gibi hareketli noktalara da yürüyerek kolayca gidebilirsiniz. En yakın havalimanı olan Antalya Havalimanı’na yaklaşık 2 saat uzaklıkta olan otellere havalimanı servisleri alarak rahat bir yolculukla ulaşabilirsiniz. Araç kiralayarak veya taksilerle Damlataş Mağarası, Damlataş Plajı, Kleopatra Plajı, Dim Mağarası, Manavgat Şelalesi ve Tarihi Alanya Tersanesi gibi her yıl binlerce insanı kendine çeken turistik noktaları da keşfe çıkabilirsiniz.

Alanya Kalesi Otelleri Hakkında İpuçları

Sakin SezonYoğun SezonOrtalama fiyat
Aralık Haziran 204,50 TL
Diğer dönemlere kıyasla bu ayda bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarında düşüş görülüyor. Bölgedeki otellerin en çok tercih edildiği dönem olduğu için gecelik konaklama fiyatları artıyor. Bu bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarının ortalaması alındı.