Alacati Gubiba Hotel

Alaçatı, Çeşme, İzmir
Alacati Gubiba Hotel Genel
Alacati Gubiba Hotel Genel
Alacati Gubiba Hotel Genel
Alacati Gubiba Hotel Genel
Alacati Gubiba Hotel Genel
Image More +40 fotoğraf
Alacati Gubiba Hotel
Hacimemis Mah 2056 Sok No 12 Cesme Izmir Çeşme, İzmir

İzmir, Çeşme’nin tarihi Hacımemiş Mahallesi’nde yer alan Alaçatı Gubiba Hotel, bölgenin tarihi dokusuna uygun taş mimarisi ile teknolojik imkanları bir araya getiren, toplamda 11 odalı bir hotel.

Alaçatı ruhunu en iyi şekilde yansıtacak şekilde dizayn edilmiş odalarında bulunan özel tasarım mobilyaların yanı sıra ses geçirmeyen oda, LCD TV, kablosuz internet, çelik kasa, mini bar, çay kahve seti, ısıtıcı, telefon ve saç kurutma makinesi gibi özellikler mevcut.

Çocuklu aileler için uygun tasarlanmış alanları ve aktivite seçenekleriyle faydalanabileceğiniz havuz, bisiklet kiralama, araç kiralama, çocuk büfesi ve kahvaltı gibi olanaklara sahip olan Alaçatı Gubiba Hotel, açık hava mobilyaları ile Alaçatı’nın keyfini sürmek isteyen konuklarına bu imkânı sağlıyor.

Araç ile gelen müşteriler için yakınlarda bulunan ücretsiz otopark hizmetinden faydalanma imkânınız bulunuyor. Ayrıca yöresel lezzetleri tadabileceğiniz restoran ile eşsiz lezzetler sayesinde karnınızı doyurabilirsiniz.

Hızlı giriş-çıkış yapabileceğiniz ve 24 saat açık resepsiyona sahip olan Alaçatı Gubiba Hotel, bölgenin manzarasını keyifle seyredebileceğiniz güneşlenme terası, concierge ve gazete hizmetlerini de misafirlerine sunuyor.

Alaçatı merkezine 1,2 km

Oda Bul

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x