Alacati Degirmen Hotel

Alaçatı, Çeşme, İzmir
Alacati Degirmen Hotel Genel
Alacati Degirmen Hotel Genel
Alacati Degirmen Hotel Genel
Alacati Degirmen Hotel Genel
Alacati Degirmen Hotel Genel
Image More +60 fotoğraf
Alacati Degirmen Hotel
1057 Street No: 7 Alacati Çeşme, İzmir

Yel değirmenleriyle süslü, Ege tarzı taş bir konakta yerli ve yabancı turistlere hizmet veren Alaçatı Değirmen Hotel; Arpa, Buğday, Çavdar, Başak, Yulaf, Kepek, Üzüm ve Zeytin isimli, konforlu ve özel tasarımlı otel odalarına sahip. Bir aile işletmesi olan butik otelde her oda 25 m2 ve LCD televizyon, 24 saat sıcak su, yerden ısıtma, banyo, emanet kasası ve kablosuz internet gibi modern olanaklarla donatılmış. Odalarda bulunan şömineler de kış aylarında kullanılabiliyor.

Açık bir yüzme havuzunun ve çocuk havuzunun tadını çıkarabileceğiniz butik otelin havuz başı restoranında ise ev yapımı ürünlerden hazırlanan açık büfe kahvaltı ve Ege mutfağından seçilmiş lezzetleri tadabilirsiniz. Havuz barı ve bahçe çardaklarında da sunulan sıcak ve soğuk içecekleri yudumlayabilirsiniz. Konuklarının Alaçatı’yı gezmesi için ücretsiz bisikletler de sunan otelde ücretsiz otoparktan da faydalanabilirsiniz.

Güler yüzlü personeliyle 24 saat resepsiyon hizmetleri, oda servisi ve havalimanı transfer servisi sunan ve Alaçatı merkezine 5 dakikalık bir kısa yürüyüşle ulaşabileceğiniz otelden Oasis Aquapark Eğlence Parkı’na 20 dakika, Alaçatı Marina’ya 30 dakika ve Ilıca Plajı’na ise sadece 40 dakikada yürüyerek ulaşabilirsiniz.

Alaçatı merkezine 0,6 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

View
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
View
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x