Ala Otel Alaçatı

Alaçatı, Çeşme, İzmir
Ala Otel Alaçatı Genel
Ala Otel Alaçatı Genel
Ala Otel Alaçatı Havuz
Ala Otel Alaçatı Yeme / İçme
Ala Otel Alaçatı Yeme / İçme
Image More +6 fotoğraf
Ala Otel Alaçatı
Yeni Mecidiye Mahallesi 3046 Sokak No:1 Alaçatı 35950 Çeşme/İzmir Çeşme, İzmir

İzmir Alaçatı’da konumlanan Fora Konak Alaçatı, bölgeye özgü mimarisi ve kişiye özel hizmet anlayışıyla huzur arayışında olan misafirlere konforlu bir atmosfer sunuyor. Bölgenin mimarisine uygun tasarlanan taş yapıda birbirinden zevkli döşenmiş 20 odasında odaya özel banyo, kozmetik ve bakım malzemeleri, saç kurutma makinesi, minibar, ücretsiz Wi-Fi, klima, LED TV gibi imkanlar sağlanıyor. Standart, superior, üç kişilik ve süit olarak düzenlemiş odalarda, bahçedeki egzotik bitkilerin, yasemin lavanta ve begonvillerin kokusuyla dolu huzurlu bir konaklama sizi bekliyor.

Oda kahvaltı hizmeti veren otelin havuzlu bahçesinde güne enfes lezzetlerle bezeli serpme kahvaltısıyla başlayabilirsiniz. Kahvaltı esnasında ve otelde geçen vaktinizin geri kalanında havuz kenarında serinleyebilir, çeşitli oturma alanlarında gölgeden istifade ederek koyu sohbetlere dalabilirsiniz. Sadece otelin misafirlerine değil, Alaçatı’ya yolu düşen herkese ferahlatıcı bir durak olan Alâ Cafe & Bistro, soğuk ve sıcak servisiyle sizleri bekliyor.

Otel; tarihi evleri, yel değirmenleri, restoranları, butikleri, begonvilli sokakları ile adeta bir masal diyarı olan Alaçatı’nın merkezinde konumlanıyor. Ulaşım için hava yolunu tercih eden misafirlerimiz için ise en yakın ulaşım noktası 90 km ile İzmir Adnan Menderes Havaalanı.

Alaçatı merkezine 0,4 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Triple
Triple Oda
Standart
Standart Oda
Superior
Superior Oda
Triple
Standart Standart
Superior
Superior (İptal Edilemez) Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Yakınındaki Oteller

x