Manama Otelleri Ara

En uygun Manama otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Manama otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Manama Hakkında

Mutlak monarşi ile yönetilen ve otuza yakın küçük adadan oluşan Bahreyn, Basra Körfezi’nde yer almaktadır. Ekonomisi tamamen doğalgaz ve petrol üretimi üzerinden ilerlemektedir. Coğrafi konumu nedeniyle sahip olduğu nem oranı yıl boyunca oldukça yüksektir. Kış ayları diğer aylara nazaran biraz daha ılıman geçmektedir. Güneyinden esen rüzgarların etkisi altında kaldığı için oldukça kuru ve sıcak bir havaya sahiptir.

Bahreyn'de birçok festival ve etkinlik düzenlenmektedir. Nisan ayında düzenlenen Bahreyn Formula 1 Grand Prix çok sayıda turisti ülkeye çeker. Ayrıca Muharraq Yaz Festivali, Arap Mücevver Sergisi, Bahreyn Uluslar Arası Bahçe Panayırı, Bahreyn At yarışları ve Bahreyn Kitap Fuarı şehrin bir diğer önemli etkinlikleri arasında yer almaktadır. Bahreyn’de, Ortadoğu Mutfağının yoğun etkisi görülür. Lübnan Mutfağına ait birçok geleneksel yemek burada öne çıkmaktadır. Ayrıca dünya mutfağından İtalyan, Japon ve Kore mutfaklarına ait çeşitli alternatifler restoran ve kafeler de sunulmaktadır.

Bahreyn'de bulunan alışveriş merkezleri gece geç saatlere kadar açık kalmaktadır. Araba kiralayarak rahatlıkla tüm şehri gezmek mümkündür. Bahreyn yakınlarında yer alan Bahreyn Uluslararası Havalimanı şehrin en önemli ulaşım merkezlerinden birisi olma özelliğine sahiptir.

Manama Galeri