Doha Otelleri Ara

En uygun Doha otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Doha otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Doha Hakkında

Katar’ın başkenti Doha, aynı zamanda ülke turizmine de büyük oranda yön verdiği için burada sayısız konaklama tesisiyle karşılaşabilirsiniz. Özellikle ayrıcalıklı hizmetler sunan 4 ve 5 yıldızlı otel sayısının fazlalığı, Doha şehrinin fark yaratmasını sağlıyor. Bölge otelleri, yapı olarak bu ışıltılı ve görkemli şehrin mimarisiyle büyük ölçüde paralellik gösteriyor.

Orta Doğu’nun en lüks otellerini bünyesinde barındıran Doha’da “West Bay”, en turistik bölge olarak kabul görüyor. Burası Doha’nın aynı zamanda ticaret merkezi olduğu için yurt dışından iş amacıyla gelen misafirler, söz konusu bölgede yer alan otellere öncelik veriyor. Penceresi gökdelenlerle dolu şehir manzarasına açılan konforlu bir otelde uyanmak adına siz de West Bay bölgesindeki lüks otelleri değerlendirebilirsiniz.

Doha’nın bir diğer bölgesi olan All Sadd’da görece daha uygun bütçeli seçenekler bulmak mümkün. Bu alanda konaklamanız durumunda, alışveriş mağazalarının ve gurme Arap restoranlarının renklendirdiği caddelere yürüme mesafesinde olabilirsiniz. All Sadd bölgesinde aynı zamanda çok sayıda aile oteli ya da hostel ile karşılaşabilirsiniz.

Turizme büyük önem verilen Doha’da otellerin hijyen konusundaki hassasiyeti ve personelin güler yüzü, misafirlerin memnuniyet düzeyini daha da artırıyor. Doha otellerinin birçoğunda özel havalimanı servisi bulunuyor. Doha Havalimanı ile şehir merkezindeki oteller arasında yaklaşık 10 dakikalık bir sürüş mesafesi bulunuyor. Metro ve otobüs gibi ulaşım seçenekleri olsa da turistler çoğunlukla yeşil renkli taksileri tercih ediyor. Ayrıca Doha’da otellere özel olarak çağrılabilen limuzin taksileri değerlendirebilir ve bu sayede daha konforlu bir şehir içi ulaşımı deneyimi yaşayabilirsiniz.

Doha Galeri