Aktur Residence

Bitez, Bodrum, Muğla
Aktur Residence Genel
Aktur Residence Genel
Aktur Residence Genel
Aktur Residence Genel
Aktur Residence Genel
Image More +23 fotoğraf
Aktur Residence
Ak-Tur Tatil Sitesi 1317 Sok No:16 48460 Bitez/Bodrum Bodrum, Muğla

Bodrum'un yemyeşil beldelerinden Bitez'de, Ege Denizi’ne sıfır konumda hizmet veren Aktur Residence, Bodrum’a özgü mavi ve beyaz boyalı, iki katlı şık villalarında yer alan 153 tane donanımlı apart odası ile hem balayı ve aile hem de arkadaş tatilleri için tercih edebileceğiniz lüks bir tesis.

3+1, 2+1 ve 1+1 oda seçenekli otelde deniz, havuz ve bahçe manzaralı oda seçenekleri bulunuyor. Ferah Ege dekorasyonları ile süslü odalarda manzaralı veranda ve balkon, açık mutfak, mutfak malzemeleri, büyük ekran LCD TV, klima, yemek masası, modem oturma grupları, buzdolabı, bulaşık ve çamaşır makinesi, lüks banyo, ücretsiz kablosuz internet, mama sandalyesi ve beşik yatağı gibi pek çok olanak var.

Mavi bayraklı özel plajının tadını çıkarabileceğiniz tesiste açık yüzme havuzu, çocuk havuzu ve çocuk parkını da kullanabilirsiniz. Hem havuzunda hem de plajında konuklarına ücretsiz şezlong ve güneş şemsiyeleri sağlayan tesisin kafeleri de gün boyu alkollü alkolsüz kokteyller ve hafif yemek menülerini misafirlere sunuyor.

Sauna ve masaj hizmetleriyle yılın yorgunluğunu atabileceğiniz tesisin su sporları merkezinde kano, yelkenli ve deniz paraşütü gibi pek çok aktiviteyle eğlenebilir; tam donanımlı fitness merkezi, tenis kortu ve spor sahalarında egzersiz yapabilirsiniz. Tesis, profesyonellerden eğitim alabileceğiniz bir dalış okuluna da sahip.

Oda kahvaltı veya sadece oda konseptiyle çalışan tesisimiz restoranında lezzet Ege kahvaltıları tadabilir; öğle ve akşam yemeklerinde ise Türk ve dünya mutfaklarından sevilen lezzetler, salatalar, yöresel mezeler, diyet ve vejetaryen menüler sipariş edebilirsiniz.

Mutlak alışverişleri yapabileceğiniz Bitez çarşısına, alışveriş merkezlerine, restoranlara ve kafelere de sadece 5 dakika yürüyüş mesafesindeki otelin ücretsiz otoparkından ve havaalanı transfer servisinden de faydalanabilirsiniz.

Bitez merkezine 1,9 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

1+1
1+1 Standart Oda
2+1
2+1 Standart Oda
3+1
3+1 Standart Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Yakınındaki Oteller

x