Akkin Pansiyon

Kaş, Antalya
Akkin Pansiyon Genel
Akkin Pansiyon Genel
Akkin Pansiyon Genel
Akkin Pansiyon Genel
Akkin Pansiyon Genel
Image More +19 fotoğraf
Akkin Pansiyon
Suleyman Yildirim Cad. No: 14 Kaş, Antalya

Samimi ortamıyla misafirlerini cezbeden Akkin Pansiyon, özellikle bahar ve yaz döneminde Kaş seyahatini konforla buluşturmak isteyenleri bekliyor. Tesisin ortak mutfak alanı sayesinde kendi yemeğinizi hazırlayabilir, rahat odalarında keyifle konaklayabilirsiniz. 

Plaja yaklaşık 15 dakika yürüme mesafesinde konumlanan otelden civarda bulunan turistik noktalara kolaylıkla erişmek mümkün. Üstelik yat limanı, mağazalar ve marketler de tesise hayli yakın. 

Otelin sade ve işlevsel odalarında misafirlere saç kurutma makinesi ile temiz havlular sağlanıyor. Tesisin odalarından direkt olarak balkona erişim sağlayabilir, temiz havanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Tatiliniz sırasında otelin kasa hizmetinden yararlanabilir, ücretsiz olarak kablosuz internete bağlanabilirsiniz. Tesisin terası ise hem manzaraya karşı kahvaltı hem de soğuk veya sıcak içecekler eşliğinde sohbet için ideal. 

Kaş Otobüs Terminali’nden otele 10 dakikadan kısa zamanda erişmek mümkün. Özellikle yaz aylarında pek çok turisti ağırlayan tesise en yakın havalimanına ev sahipliği yapan Dalaman’dan yolculuk ise 2 saate yakın sürüyor.

Kaş merkezine 0,2 km

Oda Bul

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x