Akbak Otel

Ilgaz, Çankırı Ilgaz
Akbak Otel Genel
Akbak Otel Genel
Akbak Otel Genel
Akbak Otel Genel
Akbak Otel Spa / Sağlık
Image More +10 fotoğraf
Akbak Otel
Samsun İstanbul Karayolu 4 Yol Mevkii Ilgaz/Çankırı Ilgaz, Çankırı Ilgaz

Akbak Hotel, Kastamonu-Çankırı Otoyolu ile İstanbul-Samsun Otoyolu’nun kesişim noktasında uzun yol seyahatlerinden yorulan misafirlere dinlendirici bir durak noktası sağlıyor. Türkiye’nin ilk tuz temalı oteli olma özelliği taşıyan otel, bu özelliğiyle sadece uzun yollarda dinlenebileceğiniz bir mola yeri olmanın çok ötesinde tuz terapisi için bölgeye uğrayan misafirlerin de uğrak noktalarından. Çeşitli yerel ve Himalaya mineral tuzlarının satışını yapan aynı isimde bir dinlenme tesisi de bulunan otelde aynı zamanda iki adet de tuz terapi odası bulunuyor. Özellikle solunum, bağışıklık tansiyon ve cilt sıkıntılarına iyi gelen tuz terapisi sayesinde otele konuk olan misafirlerin konaklamalarını daha zinde bir biçimde tamamlamaları amaçlanıyor.

Toplam 33 odasıyla hizmet veren otelde Kral Dairesi, Suit, Double ve Single oda seçenekleri bulunuyor. Misafirler odalarında odaya özel banyo, saç kurutma makinesi, minibar, LCD TV, telefon, çelik kasa, klima gibi konfor öğelerine erişebiliyorlar. Misafirlerini oda kahvaltı konseptinde ağırlayan otele bitişik dinlenme tesisinde misafirler günün hemen her saati zengin seçenekli yemek olanaklarına da ulaşabiliyor.

Kastamonu şehir merkezine 62 kilometre, Çankırı merkezine ise 50 kilometre uzaklıkta bulunan otele en yakın havaalanı ise 44 kilometre uzaklıktaki Kastamonu Havalimanı.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standart
Standart Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Yakınındaki Oteller

x