Grand Arı Hotel

Afyonkarahisar Merkez, Afyon
Grand Arı Hotel Genel
Grand Arı Hotel Genel
Grand Arı Hotel Genel
Grand Arı Hotel Genel
Grand Arı Hotel Genel
Image More +18 fotoğraf
Grand Arı Hotel
Hattat Karahisari Mh. Milli Birlik Cd. No:108/A Afyonkarahisar Merkez/Afyonkarahisar Afyonkarahisar Merkez, Afyon

Afyonkarahisar'ın merkezinde önemli iş merkezleri ve alışveriş merkezlerine yakın konumuyla iş seyahatleri ve konforlu bir tatil için ideal olan Grand Arı Hotel; farklı büyüklüklerdeki modern dekorasyonlu 110 odasıyla hizmet veriyor. Konforlu bir tatil geçirmeniz için özenle hazırlanan odaların tamamında duşakabinli özel banyo, banyo malzemeleri, saç kurutma makinesi, çalışma alanı, mini bar, emanet kasası, LCD TV ve telefon bulunuyor. 

Her alanından kolaylıkla Wİ-Fİ erişimi sağlayabileceğiniz otelde 24 saat oda servisi hizmeti alabilir, dilerseniz odanızdan hiç çıkmadan dinlenerek bir gün geçirebilirsiniz. Oda-kahvaltı konseptiyle hizmet veren otelin restoranında usta şefler tarafından siz değerli misafirler için hazırlanan leziz yemekler sunuluyor. Her sabah açık büfe biçiminde servis edilen zengin seçenekli kahvaltılar sayesinde güne enerjik bir başlangıç yapabilirsiniz. Tam donanımlı bir konferans salonuna sahip olan otelde iş toplantılarınız ve organizasyonlarınız için de çok uygun. Otelde bir de özel günleriniz için balo salonu mevcut.

Grand Arı Hotel; Zafer Havaalanı'na 53, Uşak Havaalanı'na ise 93 kilometre uzaklıkta konumlanıyor. Özel araçlarıyla yolculuk yapan misafirler araçlarını otelin ücretsiz otoparkına gönül rahatlığıyla park edebilirler.

Afyonkarahisar Merkez merkezine 25,6 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

4
4 Kişilik Oda
2
2 Kişilik Oda
3
3 Kişilik Oda
1+1
1+1 Standart Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Yakınındaki Oteller

x