Innsbruck Otelleri Ara

En uygun Innsbruck otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Innsbruck otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Innsbruck Hakkında

Avusturya’nın Troll eyalaetinin başkenti olan Inssbruck, kış sporlarının yapıldığı yüksek dağlarla çevrilidir. 1964 ve 1976 yılında Kış Olimpiyatları’nın düzenlendiği şehir 2012 yılında düzenlenen ilk Gençlik Kış Oyunları’na da ev sahipliği yapan kent olarak bilinir. Tarih boyunca önemli geçit yollarından biri olan Innsbruck, bugün de Avrupa’yı birbirine bağlayan önemli yollar üzerinde bulunur.

2. Dünya Savaşı sırasında büyük hasar gören ve neredeyse tamamı yıkılan şehir, sonraki yıllarda yeniden inşa edilerek günümüzdeki görünümünü kazanmıştır. Avusturya’nın neredeyse kalbinde yer alan şehirde karasal iklim görülür ve genel olarak yıl boyu serin bir hava hakimdir. Yaz aylarında ise nispeten daha sıcak olan kenti ziyaret etmek için en doğru zaman Mayıs-Eylül arasıdır.

Neredeyse tüm gezilecek yerleri küçük dşehir merkezinde toplanan kentte yeme içme için de yine burada yer alan kafe ve restoranlar lezzetli Avusturya lezzetleri ile Avrupa’nın diğer yerel lezzetlerinden en çok ilgi çekenleri sunar. Şehirde Türkler de halkın önemli bir bölümünü oluşturur.Bu nedenle burada yürürken Türkçe konuşanları duyarsanız şaşırmayın.

Innsbruck Galeri