Adachi Otelleri Ara

En uygun Adachi otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Adachi otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Adachi Hakkında

Tokyo’nun tam kalbinde konumlanan Adachi semti, Arakawa ile Sumida Nehri arasındaki küçük bir mahalle ve Arakawa Nehri’nin kuzeyindeki geniş bir alandan oluşuyor. Toplam 53.25 kilometrekarelik yüzölçümüyle ve kalabalık nüfusuyla küçük bir şehir gibi olan Adachi’yle birlikte, Tokyo’nun kuzeydoğusunda konumlanmış semtlerin sayısı 23’ü buluyor.

Japon kültürünü tanıyabileceğiniz ve gündelik yaşamını deneyimleyebileceğiniz Adachi’de suşi atölyelerinden, sake tadımlarına kadar birçok etkinliğe katılabileceğiniz gibi, çiçek düzenleme sanatı Ikebana örnekleriyle de bol bol karşılaşıyorsunuz. Adachi Sanat Müzesi bahçe ve sanat tasarımlarıyla dünya çapında bir üne sahip ve 6 ayrı bahçeden oluşuyor. 165.000 metrekareye yayılan müzede sayısı 1300’ü aşan 20. Yüzyıl tablosu ile geçici resim sergileri görebiliyorsunuz.

Kentin hem inanç hem de kültür etkinliklerine tanık olacağınız Nishiarai Daishi Tapınağı, şakayık bahçeleriyle ‘Çiçek Tapınağı’ olarak anılırken kötü şanstan koruyan bir tapınak olarak da biliniyor. Bu ünlü tapınak, aralık ayındaki ‘Osame no Daishi’ törenleri ve ilk yeni yıl ziyareti ‘Hatsumode’ esnasında Tokyo civarından gelen kalabalıkları ağırlıyor. Tapınağın gördüğünüzde çok etkileneceğiniz bahçelerinde mayıs ayında şakayıklar açıyor ve bunu kutlamak için de büyük bir festival düzenleniyor. Adachi Havai Fişek Festivali ise neredeyse 400 yıllık bir gelenek olup, Japonların en sevdiği etkinliklerden. Festivalin kutlandığı temmuz ayında binlerce havai fişeğin gökyüzüne fırlatıldığı gösteriyi izlemeye gelen geleneksel kıyafetlerini giymiş Japonlar fotojenik görüntüler sergiliyor. Adachi’nin sokak pazarları da festival gibi renkli yönlerinden. Özellikle de balık pazarı açık deniz ürünleri açısından oldukça zengin olup renkli fotoğraflar çekebileceğiniz fonlar oluşturuyor.

Tokyo’nun metropollerinden Adachi’ye en yakın havalimanı 80 kilometre mesafedeki Narita Havalimanı. Havalimanı ile şehir merkezi arasında servis, taksi, tren kullanarak veya araç kiralayarak transfer yapabiliyorsunuz.