Ada Hotel

Bozcaada, Çanakkale
Ada Hotel Genel
Ada Hotel Genel
Ada Hotel Genel
Ada Hotel Yeme / İçme
Ada Hotel Yeme / İçme
Image More +30 fotoğraf
Ada Hotel
Alaybey Mahallesi Boruzan Sokak No:9 Bozcaada, Çanakkale

Ege coğrafyasının sevilen tatil noktalarından Alaçatı’da konuklarını ağırlayan Ada Hotel, samimi atmosferi ve merkezi konumuyla beğeni topluyor. Tesisin sevimli bahçesinde sabahları renkli çiçeklerin arasında sunulan nefis lezzetlerin tadını çıkarabilirsiniz. Üstelik otelin yöresel reçeller ve damaklarda yer edinen peynir çeşitlerinden oluşan enfes kahvaltısının ardından kahve veya çay keyfi için yine bu alanı değerlendirebilirsiniz. 

Tesisin geleneksel doku ile modern anlayışı bir araya getiren odalarında giysi dolabı, ayna, klima ve okuma lambası mevcut. Ayrıca dilediğiniz an odalarda yer alan telefon ve televizyondan yararlanabilir, özel banyoyu kullanabilirsiniz. 

Tesisin otoparkı, özellikle yaz döneminde misafirlere büyük kolaylık sağlıyor. Kablosuz internet ve 24 saat açık resepsiyon ise otelde konaklayanların ekstra ücret ödemeden faydalanabilecekleri olanaklar arasında. 

Alaçatı Otogarı’na 1 kilometre uzaklıkta yer alan tesise sene boyunca otobüsle rahatça erişebilirsiniz. Uçakla seyahati tercih eden gezginler ise Adnan Menderes Havalimanı’na indikten sonra buradan hareket eden Çeşme servis araçlarına aktarma yapabilir, kısa sürede otele gelebilirler.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x