Hotel Da Vinci

Paris, Paris
Hotel Da Vinci Genel
Hotel Da Vinci Havuz
Hotel Da Vinci Havuz
Hotel Da Vinci Lobi
Hotel Da Vinci Oda
Image More +9 fotoğraf
Hotel Da Vinci
Rue Des Saints Peres, 25 Paris, Paris

Paris'in Saint-Germain-des-Pres semtinde bulunan Hotel Da Vinci; çok sayıda restorana, butiğe ve şehrin kültürel cazibesini besleyen sanat galerilerine oldukça yakın bir konumda yer alıyor. Bölgeyi tanımak istiyorsanız mutlaka tercih etmeniz gereken otelden kısa bir yürüyüşle Louvre Müzesi'ne ulaşabilir ve birçok ünlü tabloyu görme fırsatını yakalayabilirsiniz. 

Otelin iç dekorasyonu Leonardo Da Vinci'nin eserlerinden ilham alınarak tasarlanmış. Bütün odaları birbirinden farklı mobilyalarla döşenmiş olan otel konforlu bir tatil geçirmeniz için tüm imkanlarını önünüze seriyor. Tekerlekli sandalye kullanımına uygun olan otelde engelli misafirlerin katlara daha kolay erişmesi için kullanabilecekleri bir asansör bulunuyor. Otelin odalarından ve ortak alanlarından Wİ-Fİ'ye rahatlıkla bağlanabilirsiniz. Sigara içilmeyen oda tercihi yapabileceğiniz otelde sigara içmek için özel alanlar mevcut.

Her sabah servis edilen mis kokulu hamur işleriFransız peynirleri sayesinde güne harika bir başlangıç yapabilirsiniz. Havuz kenarı barında alkollü ve alkolsüz birçok içeceği tadabileceğiniz otelde Fransa'nın eşsiz şaraplarını tadabilirsiniz. 24 saat oda servisi hizmeti alabileceğiniz otelde dilerseniz yemeklerinizi odanızda yiyerek tüm gün dinlenebilirsiniz. Otelin rahatlatıcı olanakları arasında profesyonel personeller tarafından verilen masaj hizmeti de var.  

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Çift
Delüks 1 Çift Kişilik Yatak
Çift
Standart 1 Çift Kişilik Yatak
Çift
Superior Teraslı 1 Çift Kişilik Yatak
Çift
Superior 1 Çift Kişilik Yatak
Çift
Premium 1 Çift Kişilik Yatak
Çift
Premium 1 Çift Kişilik Yatak
Çift
Premium Superior 1 Çift Kişilik Yatak
Oda
Oda
Superior
Superior Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Oda
Oda (L'adorateur)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x