Monat Otel Hacımemiş

Alaçatı, Çeşme, İzmir
Monat Otel Hacımemiş Genel
Monat Otel Hacımemiş Genel
Monat Otel Hacımemiş Yeme / İçme
Monat Otel Hacımemiş Yeme / İçme
Monat Otel Hacımemiş Lobi
Image More +19 fotoğraf
Monat Otel Hacımemiş
Alaçati Mahallesi 1105 Sk. No: 1, 35930 Çeşme/İzmir Çeşme, İzmir

İzmir Alaçatı’da konumlanan 5Taş Boutique Hotel Alaçatı, bölgeye özgü mimarisi ve kişiye özel hizmet anlayışıyla huzur arayışında olan misafirlere konforlu bir atmosfer sunuyor. Bölgenin mimarisine uygun tasarlanan taş yapıda birbirinden zevkli döşenmiş 5 odasında odaya özel banyo, mini buzdolabı, klima, LED TV gibi imkanlar sağlanıyor. Odaların bazılarında atmosferiyle içinizi her daim ısıtacak şömineler de bulunuyor.

Oda kahvaltı hizmeti veren otelin taş bahçesinde güne ev yapımı reçel, yöresel peynir, zeytin ve sürpriz lezzetlerle donanmış bir kahvaltı ile başlayabilirsiniz. Kahvaltı esnasında ve otelde geçen vaktinizin geri kalanında sarmaşık çiçeklerle bezeli ferah bahçesinde soluklanabilirsiniz. İç mekanları tercih ediyorsanız, canlı renklerle döşenmiş oturma alanları ve taş mimarinin ferahlığı size yaz sıcaklarına karşı bir sığınak vazifesi görecek.

Halk plajına erişim mesafesinde olan konumuyla otel, tatil deneyimini denize girerek taçlandırmak isteyen misafirler için de ideal. Otel; Alaçatı merkezinde bulunması dolayısıyla bölgenin tarihi yapılarını ve sokak kültürünü yürüyerek keşfetmek isteyenler için de cazip. Ulaşım için hava yolunu tercih eden misafirlerimiz için ise en yakın ulaşım noktası 90 km ile İzmir Adnan Menderes Havaalanı.

Alaçatı merkezine 0,9 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Balkonlu
Balkonlu Suit
Ekonomik
Ekonomik Çift Kişilik Oda
Superior
Superior 3 Kişilik Oda
Superior
Superior Çatı Katı Süiti (Penthouse), Şehir Manzaralı
Premium
Premium Süit
Economy
Economy Oda
Superior
Superior Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Yakınındaki Oteller

x