1İnci Konak Sakarya

Adapazarı, Sakarya
1İnci Konak Sakarya Genel
1İnci Konak Sakarya Yeme / İçme
1İnci Konak Sakarya Yeme / İçme
1İnci Konak Sakarya Yeme / İçme
1İnci Konak Sakarya Yeme / İçme
Image More +14 fotoğraf
1İnci Konak Sakarya
Yenidoğan Mah. Harmanlık Sk. No:63 54100 Adapazarı/Sakarya Adapazarı, Sakarya

Şehrin tarihi mirasını, modern konaklama imkanları ve butik hizmet anlayışıyla taçlandıran 1 İnci Konak Butik Hotel, 2017’den beri Adapazarı’nda misafirlerini ağırlıyor. İç mekanları modern tarzda dekore edilmiş tarihi bir konağı kendine mesken edinmiş olan tesis çift kişilik, iki kişilik ve deluxe standartlarındaki 12 odasıyla keyifli bir konaklama imkanı sağlıyor. Odalar LCD TV, çalışma masası, telefon, gardrop, havlu, banyo kozmetikleri, saç kurutma makinesi gibi temel konfor unsurlarını barındırırken iç açıcı dekorasyonuyla da dinlendirici bir atmosfer vadediyor.

1 İnci Konak Butik Hotel, misafirlerine oda kahvaltı hizmeti sunuyor. Kahvaltı menüsü ise yöresel lezzetlerle bezeli köy kahvaltısı anlayışıyla oluşturulmuş. Kahvaltının da servis edildiği salon, aynı zamanda toplantılara da ikramlı ve ikramsız paketlerle hizmet verebiliyor.

Konumu dolayısıyla çevredeki doğal güzellik ve tarihi mirasa erişim için de kolay bir nokta sağlayan 1 İnci Butik Hotel, Sapanca Gölü ve çevresi, plajlarıyla ünlü Karasu ilçesi ve tarihi evleriyle bilinen Taraklı ilçesine atlama noktası işlevi görüyor. Seyahatinde hava yolunu tercih eden misafirler ise ulaşım noktası olarak 115 km uzaklıktaki Sabiha Gökçen Havaalanı’nı kullanabilirler.

Sapanca merkezine 16,0 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standart
Standart Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Deluxe
Deluxe Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Süit
Süit

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Yakınındaki Oteller

x