1850 Hotel Alaçatı

Alaçatı, Çeşme, İzmir
1850 Hotel Alaçatı Genel
1850 Hotel Alaçatı Genel
1850 Hotel Alaçatı Genel
1850 Hotel Alaçatı Yeme / İçme
1850 Hotel Alaçatı Yeme / İçme
Image More +12 fotoğraf
1850 Hotel Alaçatı
Yeni Mecidiye Mah. 3010. Sokak, No: 3 Alaçatı İzmir alaçatı/İzmir Çeşme, İzmir

Tarihi bir Rum konağı tarzında inşa edilmiş 1850 Hotel Alaçatı, hem sessiz ve huzurlu ortamı hem de Alaçatı’nın eğlence ve sanat merkezlerine olan yakınlığı ile dikkat çekiyor. Farklı mimari ve konseptlerde tasarlanmış 5 tane sigara içilmeyen odaya sahip otelde zarif bir dekorasyon, özel süslemeler, ahşap zeminler, ışık geçirmeyen perdeler, konforlu yataklar, klima, LCD TV, ahşap bohem koltuklar ve ücretsiz internet gibi pek çok olanaklar sağlanıyor.

Begonviller ve limon ağaçlarıyla süslü, özel tasarımlı bahçesinde yer alan Fava Restoran’da yöresel ekmekler, gözlemeler, organik yumurta, peynir, reçel ve zeytinlerle Ege kahvaltıları servis eden butik otelde Ege ve Anadolu mutfaklarından sevilen yemekler, mezeler ve şarap çeşitleri ile romantik akşam yemekleri de tadabilirsiniz.

Lobi barında yerli ve yabancı alkollü içecekler, kahve çeşitleri ve kokteyller bulabileceğiniz otelde tekne gezileri, uçurtma sörfü ve rüzgâr sörfü gibi pek çok aktiviteye de katılabilirsiniz. 1850 Hotel Alaçatı’dan Alaçatı Çarşı 10 dakika, Ilıca Plajı 40 dakika ve Alaçatı Marina 45 dakika yürüme mesafesinde.

Alaçatı merkezine 0,7 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Twin
İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Superior
Superior Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Yakınındaki Oteller

x