Bhavnagar Otelleri Ara

En uygun Bhavnagar otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Bhavnagar otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Bhavnagar Hakkında

Hindistan'ın Gujarat eyaletinin Saurashtra bölgesinde yer alan Bhavnagar şehri, Khambhat Körfezi'nin (Cambay Körfezi) batı kıyısında bulunuyor. Dünyanın en büyük gemi söküm tersanesine sahip önemli bir sanayi ve ticaret merkezi olan Bhavnagar’da konaklayacak birçok otel görebilirsiniz. Merkeze yakın konumlanan bu otellerde dinlenebilir, yurt içi işlerinizi tamamlarken bir yandan da kenti keşfedebilirsiniz.

Bhavnagar’da bütçenize uygun otel bulabilirsiniz. Otelin hizmet kalitesine, yıldız sayısına, konumuna göre değişkenlik gösteren fiyatlar arasından size en uygun oteli tercih edebilir ve orada konaklayabilirsiniz. Bhavnagar’daki otellerin birçoğu spa, açık havuz ve açık tenis kortu, konferans alanı ve toplantı odası, spor salonu gibi olanaklara sahip. Oteli içerisinde alacağınız hizmetin yanı restoranlarında da hem yerel hem de evrensel lezzetleri tadabilirsiniz. Otellerde olmasa da şehir içerisinde yemek mekanlarında Hindistan’ın popüler atıştırmalıklarından ganthiya ve jalebi’yi deneyebilirsiniz.

Bhavnagar’da konaklayacağınız otellerde hem dinlenebilir hem de burada iyi vakit geçirebilirsiniz. Otelde kaldığınız süre boyunca kentin tarihi, doğal ve kültürel mekanlarını gezebilirsiniz. Bhavnagar’daki birçok otelin merkezde konumlanması, ziyaretçilerin de kentin her noktasına kolayca ulaşmasına da imkan tanıyor. Otellerin yakınından geçen farklı taşıma araçları ile seyahat edebilirsiniz. Bhavnagar’da birçok tapınak var. Eğer ibadet yerleri ilginizi çekiyorsa bunlardan en meşhur olanlarından Takhteshwar Tapınağı, Swami Narayan Tapınağı, Shri Adishwar Tapınağı veya Sampriti Raja Tapınağı’nı görebilirsiniz. Ayrıca kentte Nilambag Sarayı, Gujarat’taki en eski kütüphanelerden biri olan Barton Kütüphanesi, Mahatma Gandhi’nin hayatının son günlerini geçirdiği ve suikasta uğradığı yer olan Gandhi Smriti Müzesi’ni ziyaret edebilirsiniz.

Şehir içi ulaşımda otobüsler, ticari taksiler, özel veya kiralık araçlarla seyahat edebilirsiniz. Dilerseniz aracınızı otelinizin ücretsiz otoparkına bırakabilirsiniz. Bhavnagar’ın yaklaşık 5 kilometre güneydoğusunda yer alan Bhavnagar Havalimanı’na (BHU) gitmek isterseniz otellinizin sağladığı ücretli veya ücretsiz transfer hizmetinden yararlanabilirsiniz. Veyahut toplu taşıma aracı kullanarak da otelinizin konumuna bağlı olarak birkaç dakika içerisinde havalimanında bulunabilirsiniz. Şehir merkezinin kuzeyinde konumlanan tren istasyonuna gitmek için de yine geniş ulaşım ağına sahip şehir içi otobüsleri ya da ticari taksileri tercih edebilirsiniz.