116 Residence

Şişli, İstanbul
116 Residence Genel
116 Residence Oda
116 Residence Oda
116 Residence Oda
116 Residence Oda
Image More +40 fotoğraf
116 Residence
Hanımefendi Sokak, 116, Şişli Şişli, İstanbul

Şişli merkezinde İstanbul Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi’ne yakın konumuyla hem aile konaklamaları hem de iş gezileri için tercih edilen 116 Residence, geniş ve konforlu rezidans daireleriyle hizmet veriyor.

50 m2, 55 m2 ve 70 m2 olan 12 tane suit ve 3 tane stüdyo daireye sahip otelin her odası farklı bir dekorasyona sahip. Geniş oturma alanları, yüksek hızlı kablosuz internet, HD LCD televizyon, tam donanımlı bir mutfak, ses ve ışık geçirmeyen perdeler, ankastre mikrodalga fırın, bulaşık makinesi ve bazı odalarda şehir manzaralı teras sunan otelde sabah ve akşam ücretsiz market alışverişi servisi de sağlanıyor.

24 saat açık danışma hizmetleri, görüntülü kapı telefonu ve kartlı kapı sistemi gibi özelliklere de sahip olan otelde kuru temizleme, çamaşır yıkama servisi, ücretsiz beşik veya çocuk yatağı gibi olanaklar da bulabilirsiniz. Konuklarının şehri gezmesi ve iyi zaman geçirmeleri için tur ve etkinlik biletleri sağlayan tesiste ücretli havalimanı gidiş dönüş servisinden de faydalanabilirsiniz.

İstanbul Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi’ne sadece 5 dakika yürüme mesafesinde olan 116 Residence; Trump Towers İstanbul’a 15 dakika, Amerikan Hastanesi’ne 20 dakika, City's Nişantaşı Alışveriş Merkezi’ne 25 dakika, İstanbul Kongre Merkezi’ne 30 dakika ve Yıldız Parkı’na ise 35 dakika yürüme mesafesinde.

Şişli merkezine 0,3 km

Oda Bul

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x