Hotel 11 Mirrors

Kiev, Kiev
Hotel 11 Mirrors Genel
Hotel 11 Mirrors Genel
Hotel 11 Mirrors Genel
Hotel 11 Mirrors Genel
Hotel 11 Mirrors Genel
Image More +70 fotoğraf
Hotel 11 Mirrors
34A, B. Khmelnytskogo St. Kiev, Kiev

Kiev’in tarihi kalbinde, Ulusal Opera Binası’nın hemen yanında ve şehrin hareketli caddelerinden Khreshchatyk Caddesi’ne sadece 10 dakika yürüyüş mesafesinde yer alan 11 Mirrors Design Hotel, dünyaca ünlü dekoratörlerin tasarladığı iç mekanları ve zarif dekorasyonlu lüks odalarıyla unutulmaz bir konaklama deneyimi sunan bir tasarım oteli.

50 tane sigara içilmeyen odaya sahip otelde Standart, Superior, Deluxe, Premium ve Executive Life Style Suit oda seçenekleri var. Modern dekorasyonlu otel odalarında ise Kiev manzaralı tavandan tabana geniş pencereler, özel yapım mobilyalar, king size yataklar, büyük ekran LCD TV, ücretsiz yüksek hızlı kablosuz internet, donanımlı çalışma masası, siyah mermerlerle dekore edilmiş şeffaf banyo, çay kahve makinesi ve 24 saat oda servisi gibi pek çok özellik bulabilirsiniz.

Panoramik şehir manzaralı çatı restoranında gurme şeflerin hazırladığı Ukrayna, Avrupa ve Asya mutfaklarından lezzetlerin ve zengin şarap menülerinin tadını çıkarabilirsiniz. Sabahları ise güne organik ve bol çeşitli ürünlerle hazırlanan açık büfe kahvaltılarla başlayabilirsiniz.

Kehribar renk iç tasarımlar, rahat mobilyalar ve özel aydınlatmalarla hizmet veren lobi barında ise saat 11:00 ve 23:00 alkollü alkolsüz içecekler, dünyanın pek çok yerinden kahve çeşitleri ve lezzetli aperatifler misafirlere servis ediliyor.

Leonardo Fitness Merkezi’nde ısıtmalı kapalı yüzme havuzu, pilates stüdyoları ve spor salonunu kullanabileceğiniz tesiste boks, yoga ve pilates dersleri de veriliyor.

Havalimanı transfer servislerinden faydalanabileceğiniz ve araba kiralayabileceğiniz otelde şehir turları ve etkinlikler için bilet de satın alabilirsiniz.

11 Mirrors Design Hotel’den Altın Kapı ve St. Volodymyr Katedrali 5 dakika, Bağımsızlık Meydanı 15 dakika, Andrew Kilisesi 20 dakika ve Mariyinsky Sarayı ise 30 dakika yürüme mesafesinde.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Çift
Delüks 1 Çift Kişilik Yatak
Çift
Premium 1 Çift Kişilik Yatak
Çift
Standart 1 Çift Kişilik Yatak
Çift
Superior 1 Çift Kişilik Yatak
Çift
Delüks Çift Kişilik Tek Kişi Kullanım
Çift
Standart Çift Kişilik Tek Kişi Kullanım
Çift
Superior Çift Kişilik Tek Kişi Kullanım
İkiz
Superior İkiz
İkiz
Standart İkiz
Room
Standart Junior Suit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Yakınındaki Oteller

x