ON Dijital ON Plus

ON Dijital ON Plus
Mevduat Tutarı
300.000 TL
Vade
1 Ay
Faiz Oranı
%54,00
Brüt Getiri
13.315,07 TL
Net Getiri
12.649,32 TL
Vade Sonu Ödeme
312.649,32 TL
Para Birimi: TL (Türk Lirası)
Vergi Ödemesi : 665,75 TL
1 Ay: 30 gün olarak hesaplanmıştır.
Vade Sonu Ödeme312.649,32 TL

Detaylı Bilgi

• ON Hesabına ekstra faiz ON Plus’ta! Mevduatına ek faiz oranından yararlanmak için tek yapman gereken harcama hedefine ulaşmak. Üstelik On Hesap bakiyene ilk aya özel harcama hedefin ON’dan! İlk ay harcama yapmana gerek olmadan ON Plus avantajlarından yararlanmaya başlayabileceksin. • Katılımcılar, program kapsamında yer alan indirim avantajlı kredilerin kullanılması ve harcama hedeflerini tamamlamaları durumunda, tanımlanan indirim oranından kredi vadelerinin ödeme gününde hesaplarına nakit iade alarak yararlanabilecektir. • İlk katılımı takip eden ay ve sonrasında ise vadesiz hesabından yapacağın fatura ödemeleri ya da banka kartın ile yapacağın harcama tutarın toplamda 3.000 TL’ye ulaştığında bir sonraki ay ON Plus avantajlarından yararlanmaya devam edebileceksin. • ON Kart ile temassız ödeme yapabilir, ON Sanal Kart ile dijital dünyada güvenle alışveriş yapabilirsin.

Program Detayları

• ON Plus herhangi bir taahhüt vermeden katılıp, istediğinde ayrılabileceğin bir ON programıdır. ON Mobil’e giriş yaparak “Avantajlar Dünyası” ya da program bannerı aracılığı ile programa katılabilirsin. Tek yapman gereken ilgili yönlendirmeleri takip ederek programa giriş için gerekli onayları vermendir. • Program 10/02/2023 – 31/12/2024 tarihleri arasında geçerli olacaktır. İstediğin zaman programdan ayrılabilirsin. • Programa ilk katıldığın aya özel ON’un Hoş geldin hediyesi olan On Hesabına ek faiz kampanyasında harcama yapmadan programdan yararlanacaksın. Hoş geldin hediyemiz sadece ilk katılımında sunulacak ve daha sonraki çıkış/girişlerinde bu hediyeden faydalanamayacaksın. • ON Plus’tan faydalanmaya devam etmek için tek yapman gereken debit/sanal kart ya da kurum/fatura ödemesi işlemlerinin toplamda 3.000 TL’ye ulaşmasıdır. • Giriş/çıkış durumunda ilave herhangi bir ücret ödemene gerek yok. • Kredi kartı, bahis ödemeleri, BES, vergi ödemeleri, SGK ve Bağ-Kur ödemeleri, dijital cüzdan ödemeleri (Nays, Trendyol cüzdan vb.) ON Plus programı hedefine dahil değildir. • ON Plus sadece vadesiz ON TL hesap sahiplerine ayrıcalıklı mevduat oranları sunmakta, diğer döviz cinsleri (USD,EUR,GBP) için herhangi bir avantaj sunmamaktadır. Katılımcıların mutlaka belirtilen türde bir hesabı olması gerekmektedir. • Katılım koşullarını www.on.com.tr internet sitesinden takip etmek kullanıcının sorumluluğundadır, kampanyaya katılan herkes kampanya koşullarını kabul etmiş sayılır. • ON bir Burgan Bank A.Ş. markası olup, Burgan Bank A.Ş. ON Plus programı özelliklerini sonlandırma ya da program koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Diğer Popüler Mevduat Ürünleri

Size Özel Mevduat Teklifleri E-postanıza Gelsin

Sıkça Sorulan Sorular

Enuygun, en yüksek faizli mevduatı bulmamı nasıl sağlıyor?

Enuygun.com’da sizlere en uygun mevduat faizini sunabilmek için ondan fazla bankanın mevduat ürünlerini karşılaştırıyoruz. Bankaların mevduat faizi oranlarını en güncel şekilde sizlere sunmak için bankalardan anlık veri alıyoruz. Belirttiğiniz miktardaki birikiminize alacağınız faizi, kar oranlarına göre sıralayarak görebilirsiniz.

Enuygun.com üzerinden online mevduat başvurusu yapabilir miyim?

Enuygun.com üzerinden mevduat tutarını ve mevduat süresini girerek bankaların sundukları mevduat tekliflerini karşılaştırabilir, size en çok getirisi olan mevduat hesabı için online başvurunuzu kolayca tamamlayabilirsiniz. 

Size uygun olan mevduat faizine bankaya gitmekle uğraşmadan online olarak kolayca başvurabilirsiniz. Bankaların Enuygun.com’a özel faiz oranlarını değerlendirebilirsiniz.

Enuygun’da mevduat hesapladığımda hangi bankaların sonuçları karşılaştırılır?

Enuygun.com’da mevduat hesaplaması yaptığınızda anlık olarak mevduat verisi ve faiz oranları çekilen ING Bank, TEB, Akbank, Yapı Kredi, Vakıfbank, Finansbank, Garanti BBVA, QNB Finansbank, Halkbank, Ziraat Bankası, İş Bankası ve Fibabank gibi bankaların sonuçlarını karşılaştırabilirsiniz.

Mevduat stopaj oranları nelerdir?

Mevduat hesabınızda faiz oranıyla elde ettiğiniz kazançtan kesilen vergi, mevduat vergisi olarak adlandırılır. Bankanızla anlaşmalı olduğunuz faiz oranı ile kazandığınız miktardan stopaj oranı kadar kesinti yapılır. Bu kesinti faiz oranıyla elde ettiğiniz gelire yapıldığı için ana paranızdan azalma olmaz. Güncel mevduat stopaj oranları; bir yıldan daha fazla vadeli hesaplar için %0, bir yıla kadar vadeli hesaplar için %3, vadesiz ya da ihbarlı ve 6 aya kadar vadeli hesaplar için %5’tir.

 

Bu sayfada sunulan verilerin doğruluğu ve güncelliği konusunda herhangi bir garanti verilmemekte olup, finansal enstrümanlara ait bilgilerin gerçek zamanlı olmayabileceği ve belirli bir gecikmeyle sunulduğu dikkate alınmalıdır.