Yakın zamanda otomobil almayı planlıyorsunuz ama fiyatlar çok yüksek geliyorsa, hem daha uygun fiyatlı hem de rahatlık ve konfordan ödün vermeyen modelleri değerlendirebilirsiniz. 2015’in en ucuz otomobilleri hangileri?

Chery Kimo

Chery Kimo

Kullanışlı tasarımı ve tasarruflu yakıt performansıyla öne çıkan bu model aynı zamanda en ucuz seçeneklerden biri. 21 bin 795 TL’den başlayan fiyata ihtiyaç duyabileceğiniz birçok donanım dahil olmasa da bütçenizi sarsmadan araç sahibi yapabilir.

Fiat Panda

Fiat Panda

Hem bir aile otomobili hem de ticari araca ihtiyacınız varsa, Fiat’ın Panda modeline mutlaka göz atın. 29 bin 500 TL’lik avantajlı fiyatı ve çok amaçlı kullanım özellikleriyle sınıfının en iyilerinden biri.

Renault Symbol

Renault Symbol

Özellikle ticari amaçlı kullanacakların tercihi olan Renault Symbol aynı zamanda uygun fiyatıyla öne çıkıyor. 1.2 litrelik motora sahip modelin fiyatı 29 bin TL.

Chevrolet Spark

Chevrolet Spark

Chevrolet modelleri birçok sınıfta rakiplerine kıyasla en uygun seçenekler arasında yer alıyor. Spark ise hem performansıyla hem de 29 bin TL’den başlayan avantajlı fiyatıyla öne çıkıyor.

Suzuki Splash

Suzuki Splash

Genellikle küçük boyutlu modellerle ünlenen Suzuki’nin bu kategoriye giren bir diğer modeli Splash, 28 bin 800 TL’lik avantajlı fiyatıyla otomobil sahibi olmak isteyenlerin ilk tercihlerinden biri. Ayrıca 1.2 litrelik hacmiyle sınıfının en ekonomiklerinden de biri.

Dacia Sandero

Dacia Sandero

Yeni alacağınız otomobilin hem fiyatı uygun olsun hem de iç hacmi geniş olsun isterseniz, Dacia’nın Sandero modeline mutlaka göz atın. Bahar dönemine özel düzenlenen kampanyalarla birlikte 25 bin TL’ye sahip olabileceğiniz Sandero aynı zamanda birçok otomobil meraklısının da favorisi.

Skoda Citygo

Skoda Citygo

Tam bir şehir otomobili olan Skoda Citygo 28 bin 390 TL’den satışa sunuluyor. Özelikle büyük şehirlerde görülen park sorununa daha küçük ebatlardaki boyutuyla çözüm getiren Citygo farklı renk seçenekleriyle otomobil meraklılarının hem cebine hem gözüne hitap ediyor.

Seat İbiza

Seat İbiza

Başarılı iç ve dış tasarımı ile özellikle gençlerin favorisi olan Seat İbiza da 30 bin TL’nin altındaki fiyatıyla yeni bir otomobil almakm isteyenlerin rüyalarını süslüyor.


nihanbayram
Nihan Bayram
418 Yazı
Bilkent Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü'nden mezun oldu. Bir süre bir marka ajansında içerik editörlüğü yaptı. Hürriyet Kitap bünyesinde "Ün, Aşk ve Diğerleri" adlı kitabı yayınlandı. Ajans deneyiminden sonra Enuygun ekibine katıldı.
Yorum Yap
Yorumlar
Bu yazı için henüz bir yorum yapılmamış. İlk yorumu yapan sen ol.
Uzman Yazarlar

10 milyondan fazla kullanıcı, seyahatini Enuygun’la planlıyor!

Hemen İndir

App Store'dan

indirin

Google Play

'DEN ALIN

AppGallery

ile KEŞFEDİN