Yaz geldi özellikle havuz düşkünü çocukları evde tutmak zor. Sadece havuz değil eğlenceyi de beraberinde arayanlar var. Türkiye’nin ünlü havuzlarının ve su eğlence parklarının fiyatlarını araştırdık. Havuz tercihinde bulunmadan önce fiyatlarına göz atmak ve bütçenizi ona göre ayarlamak ister misiniz?

Çırağan Sarayı

Çırağan Sarayı

Sadece İstanbul’un değil Türkiye’nin de en güzel manzarasına sahip havuzlarından biri olan Çırağan Sarayı’nda havuz keyfi sürmek bir hayli pahalı. Boğazın dibine konumlanmış havuzun hafta için giriş ücreti 100 Euro, hafta sonu ise 160 Euro.

Uçak Bileti

Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri

Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri

Fenerbahçe burnundaki Faruk Ilgaz Tesisleri’nin deniz kenarında büyük bir havuzu var. Etrafı palmiye ağaçlarıyla kaplı bu tesis, baştan sona yenilenmiş. Giriş ücreti hafta içi 60 TL, hafta sonu ise 80 TL. Çocuklardan ücret alınmıyor ve küçük bir çocuk havuzu da bulunuyor. Fenerbahçe kulübü üyeleri ise 35 TL’ye havuz hizmetinden faydalanabiliyor.

Doubletree Hilton Moda

Doubletree Hilton Moda

Moda’daki Doubletree Hilton Moda otelinin terasındaki havuz, muhteşem manzarasıyla dikkat çekiyor. Bir yandan havuz ve güneş keyfi sürerken, karşı kıyıya doğru manzaranın tadını çıkartabilirsiniz. Giriş ücreti hafta içi 100 TL, hafta sonu ise 130 TL.

Suada

Suada

Yeme içme ve eğlence mekanlarıyla ünlü ada Suada, aynı zamanda büyük bir havuza da sahip. Hem de boğazın tam ortasında. Böyle bir yerde havuz keyfi sürmenin bedeli ise hafta içi 90 TL, hafta sonu ise 110 TL.

Aqua Dolphin

Aqua Dolphin

Bahçeşehir’in girişindeki havuz ve eğlence parkında çocuklar için eğlenceli aktiviteler var. Giriş ücreti çocuklar için 20 TL, kadınlar için 30 TL ve erkekler için 45 TL olarak belirlenmiş.

Çınar Otel

Çınar Otel

İstanbul’un en eski beş yıldızlı otellerinden olan Çınar Otel, deniz suyunun arıtılarak verildiği nadir havuzlardan bir tanesi. Yeşilköy’de sahilin tam yanındaki bu havuza hafta içi giriş ücreti 75 TL, hafta sonu ise 100 TL.

Swissotel The Bosphorus

Swissotel The Bosphorus

İstanbul boğazının bir başka ünlü oteli Swissotel’de havuz keyfi sürmek için de en az 200 TL’yi gözden çıkartmak gerekiyor. Boğaz manzaralı bu havuzda yüzmek için hafta içi 200 TL, hafta sonu 250 TL giriş ücreti alınıyor.

Riva’s Club

Riva’s Club

Şehrin gürültüsünden uzakta havuz keyfi yapmak isterseniz Şile ya da Ağva taraflarına doğru gidebilirsiniz. Ömerli’deki Riva’s Club’un havuz ücreti ise 50 TL.

Ankara Bilkent Oteli

Ankara Bilkent Oteli

Ankara’da yaşayanların da havuz alternatifleri var. Bilkent Oteli’nin günlük ya da üyelik sistemi bulunan havuzu oldukça hijyenik. Havuzun günlük giriş ücreti hafta içi 50 TL, hafta sonu ise 65 TL. 0-6 yaş ücret alınmayan havuzdan 7-11 yaş arası müşteriler ise %50 indirimle yararlanabiliyor.

Wonders

Wonders

Ankara’da keyifli geniş bir bahçe içerisinde havuz keyfi sürmek isterseniz Wonders Tesisleri’ne gidebilirsiniz. Buranın tek handikapı akşam 17:00’ye kadar hizmet vermesi. Giriş ücreti hafta içi 25 TL, hafta sonu ise 35 TL.

Aquapark

Aquapark

İzmir Güzelbahçe’de hizmete giren Aquapark hem havuz hem de eğlenceyi bir arada sunuyor. Havuzun bayanlar için giriş ücreti 15 TL, hafta içi öğrenciler için 20 TL, diğer ziyaretçiler için de 25 TL.

Kuşadası Adaland

Kuşadası Adaland

Sadece Türkiye’nin değil Avrupa’nın en büyük aquparklarından olan Kuşadası Adaland, havuz ve kaydırak gibi eğlence konusunda çok seçeneğe sahip. 0-3 yaş ücretsiz. 4-9 yaş 50 TL, 10 yaş üzeri ise 65 TL ücreti var. Tesislerde çok sayıda kaydırak ve eğlenceli havuz var.

Aquland Antalya

Aquland Antalya

Antalya’da da büyük bir su ve eğlence parkı bulunuyor. Yunuslarla yüzme fırsatı da sunan parkta yüzme havuzlarının yanı sıra çok sayıda kaydırak da bulunuyor. Giriş ücreti öğrenciler için 33 TL, yetişkinler için 47 TL, 0-6 yaş ise ücretsiz.


nihanbayram
Nihan Bayram
413 Yazı
Bilkent Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü'nden mezun oldu. Bir süre bir marka ajansında içerik editörlüğü yaptı. Hürriyet Kitap bünyesinde "Ün, Aşk ve Diğerleri" adlı kitabı yayınlandı. Ajans deneyiminden sonra Enuygun ekibine katıldı.
Yorum Yap
Yorumlar
Bu yazı için henüz bir yorum yapılmamış. İlk yorumu yapan sen ol.
Uzman Yazarlar

10 milyondan fazla kullanıcı, seyahatini Enuygun’la planlıyor!

Hemen İndir

App Store'dan

indirin

Google Play

'DEN ALIN

AppGallery

ile KEŞFEDİN