2019'un en lüks oteli Kayakapı Premium Caves

nihanbayram

Seyahatlerini planlarken kalacağın oteller hakkında çok detaylı araştırmalar yapıyorsun değil mi? Bir sürü siteden farklı farklı değerlendirmeleri okuyup senin kriterlerine en uygun yerleri bulmaya önem veriyorsun çünkü kısa süreli tatilinde her şeyin en güzeli olsun istiyorsun. Ben gideceği otel hakkında yapılan tüm yorumları okuyan insanlar bile gördüm.

Dünyanın en kapsamlı seyahat sitelerinden TripAdvisor da bizleri düşünmüş ve farklı sitelerde araştırmaların içinde kaybolmayalım diye gezginlerin yorumlarına göre belirlenen en iyilere Travelers’ Choice ödüllerini veriyor. Otellere, müzelere, restoranlara, havayollarına, plajlara ve destinasyonlara farklı kategorilerde verilen bu ödüllerin en güzel özelliği, ziyaretçilerin deneyimlerine dayanıyor olması. Yani hizmet, kalite ve müşteri memnuniyeti en iyileri belirliyor.

Otel

TripAdvisor ilk olarak otel kategorisindeki 2019 Travelers’ Choice ödüllerini açıkladı. 2002 yılından beri verilen ödüllerin otel kategorisi kendi içinde dokuza ayrılıyor. Bu kategoriler ise şöyle; En İyi Oteller, Küçük Oteller, Lüks, Uygun Fiyatlı, En İyi Hizmet, Romantizm, Oda & Kahvaltılar/Resepsiyonlar, Aile ve Her Şey Dahil. 2018 yılı boyunca TripAdvisor’da gezginlerin yaptığı yorumlara göre belirlenen ödüllerde, dünyanın en iyi oteli Kosta Rika’daki Tulemar Bungalows & Villas oldu.

Tulemar Bungalows & Villas

Dünyanın en iyi 25 oteli arasında Türkiye’den de 2 otel var. 2018 yılında dünyanın en iyi otelleri listesinde 12. sırada olan Kapadokya’daki Kayakapı Premium Caves bu yıl 9. sıraya yükseldi. 14. sırada da İstanbul’da bulunan Hotel Amira var.

Kayakapı Premium Caves

Kayakapı Premium Caves, aynı zamanda dünyanın en lüks oteli olarak seçildi. Mağara otel konseptiyle misafirlerini büyüleyen otel Avrupa’nın en iyi otelleri arasında da 3. sırada. Türkiye’nin de en iyi oteli. Kayakapı Premium Caves için ziyaretçiler “enfes bir atmosfer”, “güler yüzlü personel”, “mükemmel dizayn” gibi yorumlar yapmışlar. TripAdvisor’da yorumların çoğunu inceledim ve incelediklerim arasında hiç olumsuz yorum görmedim diyebilirim.

Kayakapı Premium Caves oda

Tabii insan böyle yorumları okuduktan sonra dünyanın en lüks otelini merak ediyor. Hemen en yakın seyahatinde doğru Kapadokya’ya. Otel rezervasyonu için buraya, uçak bileti almak içinse buraya tıklayabilirsin.


nihanbayram
Nihan Bayram
414 Yazı
Bilkent Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü'nden mezun oldu. Bir süre bir marka ajansında içerik editörlüğü yaptı. Hürriyet Kitap bünyesinde "Ün, Aşk ve Diğerleri" adlı kitabı yayınlandı. Ajans deneyiminden sonra Enuygun ekibine katıldı.
Yorum Yap
Yorumlar
Bu yazı için henüz bir yorum yapılmamış. İlk yorumu yapan sen ol.
Uzman Yazarlar

10 milyondan fazla kullanıcı, seyahatini Enuygun’la planlıyor!

Hemen İndir

App Store'dan

indirin

Google Play

'DEN ALIN

AppGallery

ile KEŞFEDİN