Seyahatlerinde sadece rahat ve kullanışlı kıyafetler giymek isteyenler olduğu gibi modayı yakından takip edenler de var. Modayı yakından takip edenler için bu yıl bavuldan çantaya, ayakkabıya hatta bluzlara kadar değişik ve özel tasarım eşyalar çok. Nedir bunlar?

İçindekiler

Renkli ve desenli bavullar

Eskinin siyah ya da lacivert koyu renk bavulları artık yerini renkli hatta karışık desenli bavullara bıraktı. Rengarenk çeşit çeşit desenlerin yer aldığı tekerlekli ve su geçirmez bu bavulların fiyatları da uygun. 70-80 TL’den başlayan fiyatlarla bu tür bavulları satın alabilirsiniz. Satın alacağınız bavulun 4 tekerlekli olması işinizi kolaylaştıracaktır.

kırmızı bavul

Uçak Bileti

Spor ayakkabılar

Spor ayakkabı artık sadece spor yaparken giyilen bir ayakkabı türü olmaktan çıktı. Artık gündelik yaşamda iş yerinde bile spor ayakkabı giyiliyor. Üstelik sürekli değişen modelleri var. Bu sene daha yüksek tabanlı ve renkli spor ayakkabı modası var. Kaliteli markalarda bu tür ayakkabıların fiyatları 250-300 TL’den başlıyor.

 

spor ayakakbı

Düşük kollu elbiseler

Bu sene düşük kollu, kolları yırtmaçlı ve desenli elbiseler çok moda. Üstelik özellikle yaz ayları için bu tür elbiseler çok kurtarıcı olacaktır. Desenli oluşu, genelde kumaşlarının kolay buruşmaması nedeniyle bavulunuzda mutlaka böyle bir elbise bulundurun.

moda

Sırt çantası

Sırt çantası yeniden moda oldu. Küçük büyük renkli çok çeşitli sırt çantaları var. Üstelik seyahatlerde gün içerisinde yanınıza alacağınız fotoğraf makinesi, ıslak mendil, su gibi ihtiyaç malzemelerini koyabilirsiniz. Taşıması da kolay olduğu için çok kurtarıcı olacaktır.

Sırt Çantası

Yırtık kotlar

Erkeklerde de kadınlarda da yırtık kot modası var. Birkaç yıl önce başlayan bu moda artık her yerde karşımıza çıkıyor. Hatta artık kotlar öyle yırtık ki paramparça olmuş bir kota bile dönüşebiliyor. Böyle bir kotunuz yoksa giymekten çekiniyorsanız işte size fırsat, tatil de biraz da kendinizi genç hissedebileceğiniz bir kıyafete ne dersiniz?

yırtık kot

Yuvarlak güneş gözlükleri

Güneş gözlüğü tatillerin vazgeçilmez aksesuarı. Bu yıl yuvarlak renkli çerçeveli gözlükler çok moda. Güneş gözlüklerinde fiyatlar çok değişken. Pazarlarda 10 TL’ye bile güneş gözlüğü bulabilmek mümkün. Ancak markalı bir gözlük alacaksanız en az 300 TL’yi gözden çıkarmanız gerekiyor.

yuvarlak gözlük


tugbahacibayramoglu
Tuğba Hacıbayramoğlu
1299 Yazı
Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik mezunu. Yine Marmara Üniversitesi’nde Radyo Televizyon Sinema bölümünde yüksek lisans yaptı.
Yorum Yap
Yorumlar
Bu yazı için henüz bir yorum yapılmamış. İlk yorumu yapan sen ol.
Uzman Yazarlar

10 milyondan fazla kullanıcı, seyahatini Enuygun’la planlıyor!

Hemen İndir

App Store'dan

indirin

Google Play

'DEN ALIN

AppGallery

ile KEŞFEDİN